25.2.09

ΤΟ GAYROMEO ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Image Hosted by ImageShack.us
.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΟ GAYROMEO ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΟΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
Άμστερνταμ, Ολλανδία - 24 Φεβρουαρίου 2009 - Το GayRomeo παρουσιάζει την Ελληνική και την Ρουμανική έκδοση της ιστοσελίδας του, η οποία θα προσφέρει πλήρη υποστήριξη στην ελληνική και στην ρουμανική γλώσσα.
Οι νέες εκδόσεις της ιστοσελίδας θα ενισχύσουν την τοπική γκέι κοινότητα στις χώρες αυτές, καθώς οι χρήστες μπορούν να ιδρύουν διαδικτυακές ομάδες (προφίλ Club) για γκέι άνδρες που έχουν παντός είδους κοινά ενδιαφέροντα. Παράλληλα, οργανώσεις ή επιχειρήσεις που στοχεύουν στο γκέι κοινό, μπορούν να ανοίγουν προφίλ Guide και να προωθούν τους σκοπούς τους μέσα από αυτά.
"Η υποστήριξη που προσφέρουμε στη δική τους γλώσσα, είναι μια σημαντική εξέλιξη για τους χρήστες που δεν μιλούν άπταιστα ξένες γλώσσες και θέλουν να γνωρίσουν άλλους χρήστες με την ίδια σεξουαλική ταυτότητα" σημειώνει ο Maurice A.C.M. Berendsen, ο Managing Director του PlanetRomeo B.V., της εταιρείας που λειτουργεί το GayRomeo.
Η ενίσχυση της παρουσίας του GayRomeo στην Ελληνική και Ρουμανική αγορά σηματοδοτεί το πρώτο στάδιο της διεύρυνσης του GayRomeo στα Βαλκάνια και την Ανατολική Ευρώπη.
Το GayRomeo είναι μια κοινότητα γνωριμιών για γκέι, αμφί και τρανς άνδρες, που διαθέτει ένα μοναδικό επικαιροποιημένο αρχείο με προφίλ (προφίλ που δεν μπαίνουν στη σελίδα για πάνω από 6 μήνες, απενεργοποιούνται), υποστήριξη σε 10 διαφορετικές γλώσσες και παραπάνω από 914.000 εγγεγραμμένα προφίλ.
.
(Δελτίο τύπου που έφθασε στο Α.Π. μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: