8.7.07

ATHENS PRIDE 9

Image Hosted by ImageShack.us

.
Πολύ ζέστη εδώ μέσα. Δεν είναι για να κλείνεσαι στην ντουλάπα κατακαλόκαιρο αλλά καλά να πάθω αφού τέτοιος είμαι.
Έχει στις 23 Ιουνίου το Pride Parade αλλά ούτε φέτος με βλέπω να ανεβαίνω. Κάθε χρόνο και καλύτερα πηγαίνει, ευτυχώς, σε απάντηση όσων ηλιθίων συνεχίζουν να κράζουν.
Σήμερα το μεσημέρι πιάσαμε κουβέντα για αυτό, όλοι οι μαλάκες στην καφετέρια και δεν περίμενα να ακούσω κάτι άλλο εκτός από πάπαριές. Και φυσικά την μεγαλύτερη παπαριά από όλους την πέταξε ο Γ. ως συνήθως…
«Τι μας νοιάζει μωρέ μαλάκα τι κάνουν 50 κραγμένοι πούστηδες;» είπε με βαριά τελεσίδικη φωνή λες και ξεστόμιζε ρητό του Σωκράτη και συνέχιζε όπως πάντα υποστηρίζοντας πως το 5% ου πληθυσμού μονάχα είναι γκέι άρα (για εκείνον) αποτελεί μια ανωμαλία του κανόνα (…)
Όπως και να ΄χει έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για να συνυπάρξουμε. Ιδίως όσο δειλές λουμπίνες σαν την αφεντιά μου προτιμούν να κρύβονται στις σκιές και να κατηγορούν ανθρώπους που έχουν τα αρχίδ** να βροντοφωνάξουν το τι είναι.

Ο βασικότερος λόγος που πήγα είναι για να δουν κάποιοι ότι οι γκέι δεν είναι εξωγήινοι.Είχε αρκετό κόσμο. Από όλες τις τάξεις και τις φυλές.Η βασίλισσα έδινε το ρυθμό.
Οι τουρίστες ήταν πολύ φιλικοί. Χαμογελούσαν, χαιρετούσαν. Οι Έλληνες πάλι μόνο κοιτούσαν.Τι ωραία που θα ήταν να μην ένοιαζε κανέναν αν εγώ θέλω να φιλήσω το μωρό μου μέσα στη μέση του δρόμου.Το παλεύουμε όμως. Κάποτε θα ξυπνήσουν και εδώ.

Διαβάστε ολόκληρα τα κείμενα πιέζοντας εδώ:
ο θαυμαστός κόσμος της στρέιτ ντουλάπας
the wrong guy

1 σχόλιο:

Χαζοχηνα είπε...

Ξερεις ποτε ειναι (ακριβως) το pride 2008?