15.9.06

VERÓNICA CASTRO. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
Για όσους αγαπάμε τις λατινομερικάνικες τηλενουβέλες η Verónica Castro δεν χρειάζεται συστάσεις. Αποτελεί τα τελευταία 30 χρόνια την πιο σταθερή αξία της μεξικανικης τηλεόρασης, κι ας μην συζητήσουμε εδώ το μέγεθος της αξίας αυτής.
Στην Ελλάδα την έχουμε απολαύσει στο «Και οι πλούσιοι κλαίνε», στο all time classic «Δικαίωμα στην αγάπη», στη «Μικρή μου Soledad», στη «Valentina» κ.ά.
Αν μας απασχολεί στο σημερινό σημείωμά μας όμως, είναι για τις πρόσφατες δηλώσεις της σχετικά με τις φήμες ότι ο γιος της Christian, ένας πολύ δημοφιλής τραγουδιστής στο Μεξικό, πιθανόν να είναι γκέι: «Κι αν είναι γκέι, τι μ' αυτό;», συμπληρώνοντας μάλιστα ότι αν ήταν, θα μπορούσε η ίδια να τον βοηθήσει, αφού έχει ένα σωρό από γκέι φίλους και θαυμαστές.
Βεβαίως λόγω του σκανδάλου που δημιουργήθηκε χρειάστηκε τις επόμενες μέρες να ανασκευάσει, αλλά το μήνυμα είχε ήδη παραληφθεί.
Βερόνικα, σ’ ευχαριστούμε!
.
Για περισσότερες πληροφορίες: http://en.wikipedia.org/wiki/Ver%C3%B3nica_Castro

2 σχόλια:

Stathis είπε...

Αν και δεν είμαι fan όπως ξέρεις, το πρόσωπό της μου είναι γνωστό.
Δύο θέματα προκύπτουν. Η οπτική της από τη μία, το "σκάνδαλο" και η ανασκευή από την άλλη.
Την καλημέρα μου.

erva_cidreira είπε...

Μα οι δηλώσεις της υπήρξαν σκάνδαλο πρώτου μεγέθους, όχι μόνο λόγω της κυριάρχης ομοφυλοφοβίας στο Μεξικό, αλλά και γιατί ο Christian είναι παντρεμένος. Βέβαια, οι φήμες μιλούν για ένα γάμο που στην ουσία τού τον έχει επιβάλει η δισκογραφική του εταιρεία για λόγους «αποδεκτής» δημόσιας εικόνας, αλλά οι θαυμάστριές του και το κοινό των πρωινάδικων δείχνουν να πιστεύουν στην εικόνα αυτή. Και η άνεση με την οποία εκφράστηκε η Βερόνικα Κάστρο, η πρώτη τηλεοπτική κυρία της χώρας, σοκάρισε πολλούς. Βέβαια τις επόμενες μέρες η ίδια διευκρίνησε ότι μιλούσε υποθετικά, αλλά όλοι κατάλαβαν τι πραγματικά εννοούσε.
Εκτός πια κι αν πρόκειται για μια κλασική κόντρα πεθεράς και νύφης. Χμ, λες να παίζει κάτι τέτοιο;