14.6.06

ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗΣ"

Image Hosted by ImageShack.us
.
Ήταν θαύμα ιδέσθαι με το ψιλό λεπτό κορμί, που ‘χε σοκολατένια σάρκα. Καθόμουν σε μια γωνιά του κρεβατιού σταυροπόδι και ζαρωμένη, μισοτρέμοντας, μύριζα ένα μεγάλο γαρίφαλο που πήρα απ’ το ανθογυάλι. Ψιθύρισα «αν χόρευες έτσι». Είχε κέφι. Έκανε με κάτι λαφρά κινήματα έναν ισπανο-αιγυπτιο-ανατολικό χορό της έμπνευσης της. Κάθε τόσο έγερνε τα γυμνά της στήθια. Εγώ πρόφταινα αρπαχτά να τη φιλήσω μα ξεγλίστραγε. Σωστή Σαλώμη. Ύστερα, πέφτοντας στο κρεβάτι, έβγαλε την πετσέτα και παραδοθήκαμε σ’ αληθινά όργια. Όλη η νύχτα ήταν μια ατελείωτη μουσική από λυσσώδικα φιλιά. Για μια στιγμή τράβηξε την κουβέρτα να σκεπαστεί λιγάκι, κει κατά τα ξημερώματα. Θα την έπαιρνε ο ύπνος. Εγώ άρχισα να θλίβομαι, αλλ’ υποχώρησα σεβόμενη την κούραση της. Δυο-τρεις φορές σηκώθηκα και άναψα σπίρτα φέρνοντάς τα πλάι στο πρόσωπο της. Ήθελα να τη δω λίγο. Το πυκνό σκοτάδι μ’ έπνιγε. Την άλλη μέρα μ’ ερώτησε αν ζητούσα να την κάψω...
Ντόρα Ρωζέττη: Η ερωμένη της (Μεταίχμιο)
.
Παρουσίαση του βιβλίου "Η ερωμένη της" της Ντόρα Ρωζέττη, στον χώρο του βιβλιοπωλείου ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ, Αντωνιάδου 6, Αθήνα (Πεδίον Άρεως, πλησίον ΑΣΟΕΕ).
Την κεντρική εισήγηση θα κάνει η επιμελήτρια του βιβλίου, συγγραφέας και ακαδημαϊκός, Χριστίνα Ντουνιά, ενώ θα συμμετέχει επίσης ο Ευρυπίδης Γαραντούδης, Επίκουρος Καθηγητής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: