13.5.15

ΚΕΪΤ ΜΠΛΑΝΣΕΤ: ΕΙΧΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό Variety η διάσημη ηθοποιός Κέιτ Μπλάνσετ, με αφορμή τη νέα της ταινία με τίτλο «Carol» η οποία αναφέρεται στην ερωτική σχέση δύο γυναικών. 
Ο δημοσιογράφος ρωτά την πολυβραβευμένη πρωταγωνίστρια αν πρόκειται για την πρώτη της λεσβιακή αισθηματική ιστορία, για να λάβει την αποστομωτική απάντηση: «Στη μεγάλη οθόνη ή στη ζωή;».
Ακολουθεί, λοιπόν, η ερώτηση εάν «είχε σχέσεις με γυναίκες κατά το παρελθόν;» και η Μπλάνσετ απαντά: «Ναι, πολλές φορές». Τονίζει, όμως, ότι αποφεύγει να μιλά για την προσωπική της ζωή.
Η Κέιτ Μπλάνσετ κοσμεί το εξώφυλλο του τεύχους Μαΐου του περιοδικού που είναι αφιερωμένο στο φεστιβάλ των Καννών, η αυλαία του οποίου ανοίγει σήμερα, Τετάρτη. Δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ για τις ερμηνείες της στο «The Aviator» («Ιπτάμενος Κροίσος») του Μάρτιν Σκορσέζε και στο «Blue Jasmine» (Θλιμμένη Τζάσμιν) του Γούντι Άλεν, η Μπλάνσετ πηγαίνει στις Κάννες για να παρουσιάσει το «Carol» του Τοντ Χέινς. 
Η ταινία, βασισμένη σε μυθιστόρημα της Πατρίτσια Χάισμιθ, αναφέρεται σε μια ιστορία αγάπης μεταξύ μιας νεαρής υπαλλήλου μεγάλου καταστήματος του Μανχάταν και μιας κομψής πελάτισσας, τη δεκαετία του '50. Στον επίσημο διαγωνισμό η ταινία θα προβληθεί την Κυριακή 17 Μαΐου.
Η Κέιτ Μπλάνσετ άρχισε την καριέρα της στο θεατρικό σανίδι του Σίδνεϊ, όπου κατέκτησε το κοινό και τους κριτικούς της Sydney Theatre Company (STC), του σημαντικότερου θεατρικού οργανισμού της Αυστραλίας. Πρόσφατα ανακοίνωσε την πρόθεσή της να εγκατασταθεί στις ΗΠΑ με την οικογένειά της.
Η 45χρονη ηθοποιός και ο επί 18 χρόνια σύζυγός της, ο 48χρονος θεατρικός συγγραφέας, σεναριογράφος και σκηνοθέτης Άντριου Άπτον, έχουν τρεις γιους και μόλις στις αρχές Μαρτίου υιοθέτησαν ένα κοριτσάκι.

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Αναρωτιέμαι, αν το gay radar δουλεύει και μέσω οθόνης τελικά:)

Μετά το Blue Jasmine,είχα δει μια συνέντευξή της και γι' άλλη μια φορά είχα σκεφτεί πως η Κέιτ Μπλάνσετ αφήνει μια γεύση αν όχι λεσβιάζουσας , τουλάχιστον bisexual.
Το γεγονός πως είναι παντρεμένη με παιδιά, κάνει σπουδαίο πως παραδέχτηκε τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις της.

gay super hero είπε...

Μπα, τώρα το διαψεύδει...

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22784&subid=2&pubid=64188131

gay super hero είπε...

Πάντως η "Carol" έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές και -δύο χρόνια μετα τη "Ζωή της Αντέλ"- συζητιέται ήδη για κάποιο απο τα μεγάλα βραβεία στις Κάννες.