29.5.15

ΜΟΝΣ ΣΕΛΜΕΡΛΟΒ


Ο νικητής της Eurovision τραγούδησε με σέξι ημίγυμνους ναύτες σε gay φεστιβάλ
Ως... άλλη Μάιλι Σάιρους, γυμνός, πάνω σε σιδερένια μπάλα, εμφανίστηκε ο νικητής της Eurovision, Μονς Σελμερλόβ, κατά τη διάρκεια gay φεστιβάλ, όπου τραγούδησε πλαισιωμένος από σέξι ημίγυμνους ναύτες!
Η «πιπεράτη» εμφάνιση του 28χρονου τραγουδιστή έγινε τον περσινό Φεβρουάριο, στο πλαίσιο του «QX Galan» και κάνει τον γύρο του Ίντερνετ μετά τη νίκη του στον 60ο διαγωνισμό τραγουδιού.
Ο Μονς τραγούδησε live, ντυμένος καπετάνιος, με… μπαλέτο από σέξι ναύτες, εμφανίστηκε ως παίκτης του ράγκμπι με φούξια στραφταλιζέ στολή που άφηνε τους κοιλιακούς του σε κοινή θέα, ενώ στο φινάλε της βραδιάς γδύθηκε και «καβάλησε» τη σιδερένια μπάλα, μιμούμενος τη Μάιλι Σάιρους στο video clip της επιτυχίας της «Wreking Ball»!



Ωστόσο έντονες αντιδράσεις είχε προκαλέσει μία δήλωση του νικητή της φετινής Eurovision, Μονς Σελμερλόβ, ο οποίος τάχθηκε κατά των γάμων μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου και της υιοθεσίας παιδιών από gay ζευγάρια, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να την «συμμαζέψει»!
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Pluras Κök», στην οποία celebrities μαγειρεύουν, τρώνε και συζητούν, ο 28χρονος τραγουδιστής χαρακτήρισε την ομοφυλοφιλία «ανωμαλία», ενώ υποστήριξε πως «δεν είναι φυσιολογικό οι άνδρες να κοιμούνται μεταξύ τους. Αν και δεν υπάρχει κάτι λάθος σ’ αυτό, το πιο φυσιολογικό είναι οι άνδρες να κοιμούνται με γυναίκες και να κάνουν παιδιά μαζί».
Η δήλωση έγινε πριν από περίπου ένα χρόνο, ωστόσο, έχει γίνει μεγάλο θέμα σε blogs για την Eurovision και διεθνή μέσα ενημέρωσης, όπως οι εφημερίδες «Guardian» και «Independent», μετά τη νίκη του Μονς, κατοίκου μιας χώρας γνωστής για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων, σε ένα διαγωνισμό ιδιαίτερα αγαπητό στο gay κοινό.
Αφού άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου, ο τραγουδιστής προσπάθησε να απολογηθεί για τα λεγόμενά του. «Ζητώ συγγνώμη σε όλους όσοι προσβλήθηκαν. Πιστεύω και ελπίζω ότι η συντριπτική πλειοψηφία γνωρίζει ότι σέβομαι τη διαφορετικότητα και όλα τα είδη αγάπης», ανέφερε σε ανακοίνωσή του (star.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: