9.11.12

ΣΕΡΖ ΝΤΕΣΟ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ

Μερικές ώρες μετά το γαλλικό υπουργικό συμβούλιο το οποίο θα επικύρωνε τον νόμο για τον γάμο για όλους, δηλαδή και τους ομόφυλους, ο Γάλλος γερουσιαστής και αφεντικό της Figaro, Σερζ Ντεσό εξέφρασε την αντίθεσή του με την προοπτική αυτή. Έφερε μάλιστα σύμφωνα με την Le Monde το παράδειγμα της αρχαίας Ελλάδας και μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό France Culture, είπε πως η ομοφυλοφιλία είναι απειλή για την γεννητικότητα στην χώρα του. 
«Δεν υπάρχει πλέον ανανέωση του πληθυσμού. Τι θέλουμε; Ε λοιπόν σε δέκα χρόνια δεν θα υπάρχει ψυχή, είναι ανόητο», είπε και συμπλήρωσε: «Κοιτάξτε πίσω στην ιστορία, την Ελλάδα, είναι μία από τις αιτίες της παρακμής της. Είναι το τέλος της οικογένειας, είναι το τέλος της γέννησης παιδιών, είναι το τέλος της εκπαίδευσης, είναι ένας τεράστιος κίνδυνος για το σύνολο του έθνους, τεράστιος».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Π Ε Ρ Ι Σ Σ Ο Τ Ε Ρ Α ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ οικονομική κρισούλα ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.


ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ;;
ΠΡΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΛΕΕΙ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ : "ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΝΤΥΘΗΚΑΝ ΩΡΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 'Η ΕΑΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ"
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.