6.11.12

ΤΖΕΝΗ ΧΕΙΛΟΥΔΑΚΗ: ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΙΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ

Μιλώντας για τις υπερβολές που έκανε στο παρελθόν όταν έγινε γνωστό ότι είχε κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου, η Τζένη Χειλουδάκη ανέφερε πως κάποιες φορές έφτασε στο σημείο του απόλυτου εξευτελισμού και κατέληξε να εστιάσει σε όλα εκείνα που κέρδισε από το γάμο της. 
"Ο γάμος, αυτό το τόσο σημαντικό γεγονός της ζωής μου με έχει κάνει πιο γήινη. Γιατί μέχρι πριν λίγα χρόνια ζούσα σε έναν άλλον πλανήτη, δικό μου, πλασμένο μόνο για μένα". 
"Το να γίνω μία νοικοκυρά έχει και τα καλά του: Έμαθα πολλά πράγματα για μένα, έμαθα αρκετά για τους ανθρώπους, ένα μεγάλο μέρος του εγωισμού μου -ο οποίος ήταν υπέρμετρος- καταλάγιασε, ψωνίζω από τη λαϊκή κάθε βδομάδα, καθαρίζω το σπίτι μου καθημερινά, μαγειρεύω για μένα και τον άντρα μου- όπως σήμερα που έφτιαξα φάβα με σαλάτα για μεσημεριανό-, έγινα εν τέλει πιο ανθρώπινη και 'κανονική' ", αναφέρει χαρακτηριστικά 
Στην ερώτηση αν ο σύζυγός της γνώριζε το παρελθόν της η απάντηση της είναι ξεκάθαρη: "Από την πρώτη στιγμή. Είμαι με έναν άνθρωπο που αγαπώ, περνάω όμορφα μαζί του και, όσο καιρό διαρκέσει, είμαι σίγουρη πως θα είναι υπέροχο. Αν είμαι μάλιστα και από τους πολύ τυχερούς ανθρώπους, αυτό που ζω τώρα μπορεί να συνεχιστεί μέχρι το θάνατό μου. Και αυτό θα το ήθελα πολύ".
Όσο για το πώς είδαν το γεγονός οι γονείς της; "Λάτρεψαν και το γεγονός του γάμου και τον άντρα μου. Αλλά με φοβούνται κιόλας. Γιατί ξέρουν ότι είμαι μία τρελή!", καταλήγει.
Down Town Κύπρου - cosmos.gr, 4/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: