1.11.12

"ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΑΝ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΓΚΕΪ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ"


Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η δήλωση πασίγνωστου τραγουδιστή, ο οποίος δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι "δεν θα με πείραζε καθόλου αν ο γιος μου ήταν ομοφυλόφιλος". Επίσης, ανέφερε πως ο ίδιος θαυμάζει τους γκέι για την εξυπνάδα τους. 
Σε ερώτηση του περιοδικού "ΟΚ", για το πώς θα αντιδρούσε εάν ο γιος του του έλεγε πως είναι ομοφυλόφιλος, ο Στέλιος Ρόκκος απάντησε: 
"Δεν θα με πείραζε καθόλου. Αυτό που θα με ενδιέφερε είναι να είναι ευτυχισμένος. Μου αρέσουν πολύ οι ομοφυλόφιλοι γιατί έχουν απίστευτο χιούμορ και εγώ με το χιούμορ έχω εξάρτηση. Έχω πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους και κάνοντας παρέα μαζί τους διαπιστώνω ότι έχουν πιο γυναικείο μυαλό, κάτι που τους κάνει πιο ενδιαφέροντες. Σου το λέω ειλικρινά λοιπόν ότι δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν ο γιος μου μου έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος. Αυτό που ζητάω από τα παιδιά μου είναι να είναι δίκαιοι και καλοί άνθρωποι".
Ερωτηθείς για το αν θα έκανε ομαδικό σεξ απαντά πως για εκείνον ο έρωτας είναι για δύο. 
«Θεωρώ πολύ ξεφτίλα το ομαδικό sex. Δεν μπορώ να το κάνω. Θέλω να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην ερωτική μου σύντροφο». (inews.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: