9.6.15

ΑΧ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ...

Ο Φώτης Σπύρος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Όλα Καλά» και μίλησε για τον επικείμενο γάμο του με τον σύντροφό του.
«Δεν περίμενα ότι το θέμα θα πάρει τέτοια διάσταση και θα αφορούσε τόσο κόσμο. Προτρέπω τους ανθρώπους να μην είναι gay γιατί πονάει και έχεις περισσότερες πιθανότητες να είσαι δυστυχισμένος. Είμαστε τρία χρόνια μαζί και ο γάμος θα γίνει μέσα Οκτωβρίου. Στη ζωή μου είχα σχέση και με πάρα πολλές γυναίκες. Μίλησα με την Μαρία Παπαπέτρος, αλλά μπορεί και να μην γίνει κουμπάρα.
Θέλω να υιοθετήσουμε ένα παιδάκι και είναι άδικο να μην μπορείς να το κάνεις αυτό στην Ελλάδα. Δεν με αφορά κανένας άνθρωπος στις αποφάσεις μου και στο τι είμαι εγώ. Δεν αισθάνθηκα ποτέ πουσ... γιατί όποιος έρθει να μου το πει αυτό, θα φάει μπουνιές. Έχω να μιλήσω δυο με τρεις μήνες με τους γονείς μου. Δεν είμαι ομοφυλόφιλος, είμαι bisexual. Οι γονείς μου το κατάλαβαν πριν το αποδεχτώ εγώ. Ήξερα πολύ καλά τι συμβαίνει».

Με αφορμή τις δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά για τον γάμο που είχε κάνει παλιότερα και για το παιδί που θα μπορούσε να έχει, ο Μάρκος Σεφερλής τον ρώτησε αν θα είχε αλλάξει κάτι στον τρόπο σκέψης του, αν είχε κάνει ένα παιδί:
«Έχω την Ναταλία που είναι η τελευταία μου ανιψιά, της αδελφής μου της Νότας η κόρη. Είναι δέκα χρονών. Τρελαίνεται να κάνει παρέα μαζί μου. Τώρα έχει και το viber και μου στέλνει μηνύματα. Και μου λέει είσαι τρελός εσένα σε γουστάρω. Άρα νομίζω ότι δε θα χρειαζόταν να αλλάξω. Τώρα φυσικά οι συνθήκες της ζωής σε κάνουν να αλλάζεις, αλλά πίστεψε με δεν είμαι πάντα θεατρικός. Είμαι σε αυτό που αποτυπώνεται στον κόσμο. Βέβαια το μαλλί δεν αλλάζει. Αλλά το περνάω όλο στο θέμα του κωμικού, εμένα μου αρέσει ο άλλος να γελάει να περνάει καλά. Αν χρειαστεί να το αλλάξω βεβαίως. Φυσικά και έχω μιλήσει πολύ σοβαρά με τις πολυεθνικές που εργαζόμουν. Εξαρτάται τις συνθήκες.»
Όσο για το αν θα ήταν καλός πατέρας ο ίδιος απάντησε: «Νομίζω πως ναι γιατί αγαπώ πάρα πολύ τα παιδιά. Μα για αυτό και έχω δύο σκυλιά τώρα, γιατί δεν έχω παιδιά»


(zappit.gr)

1 σχόλιο:

ratrace είπε...

Πούστηδες και παιδιά πάνε μαζί; Ίσως θα πρέπει να επισκεφθούμε το straight μπάτσο που στραγγάλισε την επτάχρονη κόρη του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, για να μα πεις την άποψη του σαν Έλληνας, σαν μπάτσος, σαν straight, σαν καλός χριστιανός, σαν πατριώτης βρε αδερφέ!!