4.9.07

ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 4

Image Hosted by ImageShack.us
.
Στεκόμασταν όρθιες στο μισοσκόταδο. Είχα τα χέρια μου πάνω στους γοφούς σου, τα δικά σου ήταν πάνω στους ώμους μου. Όταν φιληθήκαμε, στάθηκα στα δάχτυλα των ποδιών μου. Είσαι πολύ ωφέλιμη για τις γάμπες μου.Μου έβγαλες το πουκάμισό μου, και άρχισες να αγγίζεις το στήθος μου μέσα από το σουτιέν, που είναι απαλό και σφιχτό στις ρόγες μου. Κάτι είπες για το κρεβάτι και ξαπλώσαμε, εσύ κλοτσώντας τα λυτά σου παπούτσια και το λινό παντελόνι σου, τα πόδια σου μαυρισμένα και γυμνά.Για αρκετή ώρα σταθήκαμε δίπλα δίπλα, χαϊδεύοντας η μία την άλλη χωρίς να μιλάμε, και μετά πέρασες το δείκτη σου πάνω από τη μύτη μου, και τον έφερες στο στόμα μου. Με έσπρωξες κάτω από σένα, φιλώντας με, βρίσκοντας την είσοδο του κορμιού μου, βρίσκοντας με μουσκεμένη.
Οι κινήσεις μας εναρμονισμένες’ με αναποδογύρισες, καλύπτοντας όλο το πίσω μέρος του κορμιού μου, τεντώνοντας το λαιμό σου για να με φτάσεις και να με φιλήσεις, γλείφοντας τον ιδρώτα από το πάνω χείλος. Αγαπάω το βάρος σου, και τον τρόπο που το χειρίζεσαι για να μου δίνεις ηδονή. Αγαπάω τη διέγερσή σου. Αγαπάω που δεν με ρωτάς, ούτε διστάζεις. Την τελευταία στιγμή με σήκωσες ψηλά και χώθηκες ανάμεσα στα πόδια μου.
Μετά βρέθηκες από κάτω μου, η γλώσσα σου στις πτυχές μου, τα χέρια στα στήθη μου, κάνοντας με να κυρτώσεις για να σε ακολουθήσω, εσύ ακολουθώντας με μέχρι να τελειώσω.
Δεν μπορούσα να περιμένω. Σε έβαλα να ξαπλώσεις, και κάθισα πάνω σου, παρακολουθώντας τα κλειστά σου μάτια και το κεφάλι σου στραμμένο στο πλάι, τα χέρια σου να με καθοδηγούν και τις αποφασιστικές σου κινήσεις.
Είσαι όμορφη στο άγγιγμα. Όμορφη μέσα μου όμορφη μέσα σου κι εγώ. Όμορφο σώμα, με τη δική του γεωμετρία αυτό που σχηματίζεται από τα ξεχωριστά σώματά μας.
Μας αρέσει να φιλόμαστε. Φιλιόμαστε πολύ. Ξαπλωμένες και οι δυο, ανίκανες να χωριστούμε. Αποκοιμήθηκα με την ανάσα σου.

Τζάνετ Γουϊντερσον: Πες μου μια ιστορία (Μελάνι, 2007)

Δεν υπάρχουν σχόλια: