27.4.07

LIFE BALL 2007

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
.
LIFE BALL,
Πλατεία Rathausplatz, Βιέννη (Σάββατο 26 Μαϊου 2007)
H εταιρία Paul Sofianos Creations επιλέχτηκε από τον Αυστριακό Οργανισμό Τουρισμού & τις Αυστριακές Αερογραμμές ως η μοναδική ελληνική lgbt εταιρία που θα αποκτήσει το Life Style Ball Ticket αλλά και ταξιδιωτικό πακέτο για να παρακολουθήσει από κοντά το μεγαλύτερο ετήσιο φιλανθρωπικό gala της Ευρώπης.
Τι είναι όμως το Life Ball;
Η ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση είναι το μεγαλύτερο γεγονός φιλανθρωπίας της Ευρώπης στην πάλη ενάντια στον ιό του AIDS. Ιδρύθηκε το 1992 με το στόχο για να συλλέξει τα κεφάλαια προκειμένου να βοηθηθούν επιλεγμένες μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που αγωνίζονται για ανθρώπους που πάσχουν από τον ιό του HIV.
Τις εκδηλώσεις παρακολουθούν κάθε χρόνο περισσότεροι από 40.000 ενθουσιώδης θεατές στην πλατεία Rathausplatz (μπροστά από το Δημαρχείο της Βιέννης) και ξεκινά με μια μεγάλη τελετή από πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με Fashion Show από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές και φυσικά ζωντανές εμφανίζεις από διεθνούς φήμης τραγουδιστές. Το θέαμα στην πλατεία του Δημαρχείου είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους.
Στο εσωτερικό χώρο του Δημαρχείου ένα Fancy Dress Party διοργανώνεται για έναν οριοακό αριθμό 4.000 καλεσμένων στο οποίο περιλαμβάνεται και η γιορτή των μαγειρικών απολαύσεων. Η παρουσία των καλεσμένων στον χώρο θα πρέπει να εναρμονίζεται με τους 12 Life Ball Style Rules.
(Μερική αναδημοσίευση ενημερωτικής επιστολής που λάβαμε μέσω e-mail)

Δεν υπάρχουν σχόλια: