24.11.18

ΤΑΪΒΑΝ. ΟΡΓΙΑ ΣΕ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΟ ΝΑΟ


Σάλος στην Ταϊβάν από τα όργια ανάμεσα σε μοναχούς σε βουδιστικό ναό
Εκτός από το σεξ μέσα στο ναό, κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι μοναχοί έτρωγαν και κρέας αν και αυτό απαγορεύεται στη βουδιστική φιλοσοφία
protothema.gr
Σάλος έχει ξεσπάσει στην Ταϊβάν από τα βίντεο με όργια ανάμεσα σε μοναχούς σε βουδιστικό ναό που είδαν το φως της δημοσιότητας. Πρωταγωνιστής ο 29χρονος Κάι Χονγκ, ο οποίος εμφανίζεται στα περισσότερα από τα βίντεο να κάνει χρήση ναρκωτικών και να κάνει σεξ με διαφορετικούς άνδρες.
Μέχρι στιγμής στη δημοσίοτητα έχουν έρθει τρία βίντεο με τις πληροφορίες να θέλουν τον 29χρονο να έχει στην κατοχή του υλικό 200 gigabyte από τα άγρια πάρτι του.
Εκτός από το σεξ μέσα στο ναό, κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι μοναχοί έτρωγαν και κρέας αν και αυτό απαγορεύεται στη βουδιστική φιλοσοφία. Τις αποκαλύψεις για τον 29χρονο έκανε ένας άλλος μοναχός για να τον εκδικηθεί. Ο Σαν Ζι, όπως είναι το όνομά του, ήταν πρώην σύντροφος του Κάι Χονγκ και είχε γίνει μοναχός προκειμένου, κατά πληροφορίες, να είναι στο πλευρό του.Ο Κάι Χονγκ έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ένωσης Νεαρών Κινέζων Βουδιστών και θεωρείτο ένας ανερχόμενος «αστέρας» στο χώρο αυτό.
Στην υπόθεση ενεπλάκη και η αστυνομία με έφοδο στο ναό που υπηρετεί ο 29χρονος. Στο δωμάτιό του βρήκαν χάπια αμφεταμίνης, βιάγκρα και προφυλακτικά. Ο Κάι Χονγκ παραδέχθηκε ότι έκανε χρήση ναρκωτικών και κινηματογραφούσε το σεξ που έκανε με άλλους άνδρες αλλά υποστήριξε ότι ποτέ δεν υποχρέωσε άλλους να πάρουν ναρκωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: