27.7.11

ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ: Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ

Στην κοινή συνέντευξη με τη Δήμητρα Γαλάνη, στους «Αταίριαστους», η Ντόρα Μπακογιάννη είχε πει πως μια γυναίκα ξεκινάει πάντα, σε σχέση με έναν άνδρα, εκατό μέτρα πίσω από αυτόν.
Ελεονώρα Ζουγανέλη: Το δυστύχημα είναι ότι βαλθήκαμε φανατικά οι γυναίκες να αποδείξουμε πως είμαστε ίσες, χωρίς να μας έχει γίνει βίωμα και χωρίς πραγματικά τίποτε να έχει αλλάξει στην κοινωνία. Το αποτέλεσμα είναι να τρέχουμε να προλάβουμε κάτι για το οποίο δεν υπάρχει λόγος να τρέχουμε. Η ορμή αυτή που μας κάνει να νιώθουμε γιγάντιες, στην πραγματικότητα μας απομακρύνει από το ανδρικό φύλο καθώς οι άνδρες, αντί να έχουν απέναντί μας μια στάση προστατευτική, κρατάνε τελικά μια στάση άμυνας. Με αποτέλεσμα αυτή την τρομερή ανισορροπία ανάμεσα στα δύο φύλα και τις διαπροσωπικές σχέσεις. Η νέα γενιά φαίνεται να μην έχει συντρόφους, να μην ενδιαφέρεται καν για τις ερωτικές σχέσεις. Ακόμα και η ομοφυλοφιλία που έχει αναπτυχθεί πάρα πολύ δείχνει τη δυσκολία που υπάρχει ώστε να επικοινωνήσουν τα δύο φύλα μεταξύ τους. Η κατάσταση αυτή έχει παραμορφώσει λίγο τις γυναίκες, έχουμε χάσει τη θηλυκότητά μας. (tanea.gr, 25-6-2011)

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ας ενημερωσει καποιος την κυρια οτι η σεξουαλικη ταυτοτητα δεν αποτελει θεμα προσωπικης επιλογης.επισης οτι η Γη ειναι στρογγυλη,ο ηλιος ανατελει το πρωι κ.ο.κ. φαινεται να της λειπουν βασικες γνωσεις.

Sylvester είπε...

Ας μάθει η τραγουδίστρια αυτή πως όσο και να θέλει να το παίξει "εναλλακτική", όταν αναπαράγει τέτοια βλακώδη και παρωχημένα ομοφοβικά στερεότυπα στο όνομα της δημοσιότητας, δεν είναι παρά μια νεοσυντηρητική και υποκρίτρια κυράτσα!!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ!!!!!

nikos είπε...

Ναι, και η πολλή ζέστη βαράει στο κεφάλι κι αρχίζουμε τις μαλακίες...

gay super hero είπε...

Ίσως θα πρέπει επίσης να μας ανησυχήσει το γεγονός ότι τόσες πολλές νέες γυναίκες της show-biz βγαίνουν στα περιοδικά "συμβουλεύοντας" τις συνομήλικές τους ότι ο υπερβολικός δυναμισμός ή η διεκδικητικότητα μπορεί να "τρομάξουν" τους άντρες και ενδεχομένως να τις οδηγήσουν στο ...ράφι.

Προφανώς το ...άγχος της αποκατάστασης τους προκαλεί τόσο πανικό που μπορεί να αντιμετωπίζουν ακόμα και την ομοφυλοφιλία ως μια τεράστια παρεξήγηση :-)

Ανώνυμος είπε...

as min itan lesbia kai tha mas elege...mallon thelei an to paiksei straight...oK

Ανώνυμος είπε...

Τα λόγια της δε κρυβουν μόνο άγνοια αλλά και ρατσισμό! ψευτοκουλτουριαρα ΖΗΤΩ Η ΒΑΝΔΗ ΡΕ

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ακριβως

σαμπ είπε...

βλακείες