26.7.11

ΕΛΕΝΗ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΟΥ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ

Ανεπιτήδευτη, αυθεντική και με πηγαίο ταλέντο, ώστε να μην μπορείς να διακρίνεις πότε βρίσκεται μέσα και πότε έξω από τους ρόλους της. «Ανήκω στα λαϊκά παιδιά, τιμή μου και καμάρι μου!» συστήνεται η ίδια η Ελένη Γερασιμίδου.
[...]
Ελένη Γερασιμίδου: Η τηλεόραση έχει μεγάλη εξουσία. Ο,τι δείξει θα το δει ο κόσμος. Εγώ δεν πιστεύω αυτό που λένε ότι η τηλεόραση δείχνει ό,τι θέλει ο κόσμος. Γιατί να μας «τρυπάει» το μυαλό με κακά και ανόητα πράγματα! Προσωπικά, δεν μπορώ να βλέπω κάποιους με βγαλμένα φρύδια να μου υποδεικνύουν πώς πρέπει να ντυθώ. Δεν έχω τίποτα με τους ομοφυλόφιλους, έχω πολύ ανοιχτό μυαλό, αλλά οι ίδιοι δεν σέβονται τον εαυτό τους. Το ότι είσαι ομοφυλόφιλος δεν σημαίνει ότι πρέπει να φοράς ζαρτιέρες και φουρό και να βγαίνεις! Εχω φίλους ομοφυλόφιλους που είναι άντρες κανονικοί. (Espresso)

3 σχόλια:

ruth_less είπε...

Για κάποιο λόγο δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η Γερασιμίδου εκφράστηκε έτσι... Δηλαδή, σίγουρα υπάρχουν ομοφυλόφιλοι που δεν σέβονται τον εαυτό τους, όπως υπάρχουν και αμφιφυλόφιλοι. Ο σεβασμός από την άλλη είναι όπως τον εννοεί ο καθένας.

"Έχω φίλους ομοφυλόφιλους που είναι άντρες κανονικοί"- ατυχής έκφραση!

Και δεν βάζουμε ετικέττες όπως, "οι ομοφυλόφιλοι δεν σέβονται τον εαυτό τους"... Όλοι δηλαδή; Αν όντως ισχύει το λεκτικό της συνέντευξης, δηλώνω απογοητευμένη!

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα διότι η Ελένη Γερασιμίδου έχει αποδείξει ότι έχει ανοικτό μυαλό...
Από την άλλη φοβάμαι ότι και η ίδια πέφτει στην παγίδα που αναφέρει δηλαδή των στερεοτύπων που προβάλει η τηλεόραση. Είναι απογοητευτικό πράγματι.

Πιστεύω ότι έχει το μάτι να διακρίνει πως η τηλεόραση είναι γεμάτη ανθρώπους που δεν σέβονται τον εαυτό τους, γκέι στρειτ μπάι κτλ., αλλά αυτό δεν είναι προσδιοριστικό του κάθε υποσυνόλου...

Ανώνυμος είπε...

ο ομοφυλοφιλος,μανδαμ,οπως και καθε ανθρωπος εχει δικαιωμα να φορεσει οτι του αρεσει και οτι θελει,δεν ειναι οι ενδυματολογικες επιλογες δειγμα αυτοσεβασμου (η ελλειψης αυτου).τοσα ξερεις,τοσα λες.σιγα την ηθοποιο κιολας