5.6.14

FOREIGN RELATIONS



Ολόγυμνος και… προκλητικός εμφανίζεται γνωστός Έλληνας ηθοποιός στη νέα του ταινία, η οποία, μάλιστα, είναι ομοφυλοφιλικού περιεχομένου!
Ο λόγος για τον Άνθιμο Ανανιάδη (τον Anthem Moss, όπως τον λένε στην Αμερική), ο οποίος πρωταγωνιστεί σε gay ταινία μικρού μήκους υποδυόμενος τον… εραστη.
Στο «Foreign Relations», που διαδραματίζεται στη Σαντορίνη (είναι γυρισμένη στο Λος Άντζελες), ένας φρεσκοχωρισμένος νεαρός πηγαίνει για διακοπές και, τυχαία, καταλήγει να συγκατοικεί με έναν σέξι Έλληνα (τον Άνθιμο), στο πρόσωπο του οποίου θα αναζητήσει την αληθινή αγάπη!
Εκτός από τις «πιπεράτες» σκηνές, ο Άνθιμος, που έχει παίξει και στο παρελθόν σε ανάλογη ταινία,  εμφανίζεται ολόγυμνος και βρεγμένος με μία μικρή πετσέτα να κρύβει το επίμαχο σημείο!
«Δεν έχω πρόβλημα με τη σεξουαλικότητά μου. Είμαι στρέιτ, αλλά ήθελα να εξερευνήσω και μία άλλη προσωπικότητα. Συναισθηματικά ήταν ο πιο δύσκολος ρόλος που έχω κάνει», έχει δηλώσει για τον ρόλο του ο ηθοποιός.

Tι δήλωσε η μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη για τη συμμετοχή του σε gay ταινία;
Η Εύη Καραγιάννη μίλησε στην εκπομπή Μελέτησε Το και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της για τα όσα είπαν για τον γιο της , που τα τελευταία χρόνια δοκιμάζει την τύχη του στο Χόλιγουντ.
 «Δεν νομίζω ότι υπήρξε καλλιτέχνης που να κάνει κάποια πράγματα και να μην ακουστεί κάποια υπερβολή ή κάτι άλλο. Αντί να εστιάσουμε στο ότι υπάρχουν Έλληνες που ταλαιπωρούνται πολύ για να κάνουν κάτι στο εξωτερικό, μέσα από σκληρή δουλειά, πολλές οντισιόν και αντί να επιβραβεύσουμε κάποια πράγματα, κάνουμε σχόλια», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη, δηλώνοντας περήφανη για τον γιο της.
Μάλιστα, επισήμανε ότι ο Ανανιάδης έχει εμφανιστεί γυμνός στο παρελθόν, στην παράσταση «Η Σαραντάρα Και Ο Πρωτάρης», ενώ στη gay ταινία δεν κάνει κάποια πράξη!
Αποκάλυψε ακόμη ποια ήταν η αντίδραση του γιου της, όταν του μετέφερε τα ειρωνικά σχόλια που γίνονται για τη συμμετοχή του στη gay ταινία. Όπως είπε, δε δίνει σημασία και δεν τον ενδιαφέρουν τα «πυρά» που δέχεται, αφού πρόκειται απλά για ένα ρόλο. (star.gr)

1 σχόλιο:

Ξενικός είπε...

δύσκολα το παίρνουμε απόφαση, σαν κοινωνία, δύσκολα... κι ας είναι τα μουσεία μας γεμάτα...
Ξενικός