25.6.14

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΔΙΑΦΥΛΙΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ



Τα πρώτα καλλιστεία για τρανσέξουαλ στην Κωνσταντινούπολη!
enallaxnews.gr, 25/6/2014
Παρ” ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έχει «δείξει τα δόντια του» πολλές φορές στους ομοφυλόφιλους και τους διεμφυλικούς, προτείνοντας ακόμα και την κατασκευή φυλακών για ανθρώπους με «αποκλίνοντα σεξουαλικό προσανατολισμό», για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη διαγωνισμός ομορφιάς για τρανσέξουαλ!
Σε μία προσπάθεια της κοινότητας ομοφυλοφίλων και λεσβιών της Τουρκίας να δείξουν ότι δεν φοβούνται τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει εναντίον τους, ο διαγωνισμός στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και οι συμμετέχουσες στα καλλιστεία εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους και απέσπασαν θετικά σχόλια και θερμά χειροκροτήματα.
Νικήτρια αναδείχθηκε η Γιανκί Μπαιράμογλου, η οποία κέρδισε την κριτική επιτροπή. Φορώντας ένα μπλε φόρεμα, η Μπαιράμογλου δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη χαρά της για τη νίκη, ενώ νωρίτερα είχε εντυπωσιάσει με την εμφάνισή της με μαγιό.
Όλα αυτά την ώρα που σύμφωνα με οργανισμό για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων έχουν χάσει τη ζωή τους 70 διεμφυλικοί από το 2002 στην Τουρκία.



Δεν υπάρχουν σχόλια: