25.5.17

ΚΡΗΤΗ. ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣE ΓΚΕΪ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ... ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΕ SWINGERS

Κάνουν άνοιγμα στην Κρήτη και αναζητούν ξενοδοχεία για gay και swingers
Eπιχειρηματικό άνοιγμα στον γκέι τουρισμό (LGBT), έναν από τους δυναμικότερους και πιο προσοδοφόρους της παγκόσμιας αγοράς, ετοιμάζονται να κάνουν ξενοδόχοι της Κρήτης.
 Όπως είπαν οι ίδιοι στην “Π”, βρίσκονται στη διαδικασία αναζήτησης ξενοδοχείων για αγορά, τα οποία θα απευθύνονται αποκλειστικά στην κοινότητα των ομοφυλόφιλων.
Ο ένας ξενοδόχος εναλλακτικά συζητά τη λειτουργία ξενοδοχείου όπου θα φιλοξενούνται μέλη των swingers club, δηλαδή των κλαμπ ανταλλαγής ζευγαριών. Ο Νίκος Χαλκιαδάκης, πρώηνπρόεδρος των ξενοδόχων και ιδιοκτήτης των Cactus Hotels, σημείωσε: “Έχουμε πολλούς γκέι τουρίστες σε όλα τα ξενοδοχεία της Κρήτης και μάλιστα στα πιο
ακριβά. Είναι άνθρωποι οι περισσότεροι χωρίς παιδιά και οικογενειακές υποχρεώσεις, οι οποίοι έχουν την άνεση να ταξιδεύουν και να περνάνε καλά. Προτιμούν τα ξενοδοχεία που δεν φιλοξενούν παιδιά, παρά μόνο ενήλικες, τους ενδιαφέρει το καλό φαγητό ή οι ποιοτικές ήρεμες διακοπές, χωρίς ενοχλήσεις από τους γύρω τους. Είναι διακριτικοί και ξοδεύουν
αρκετά χρήματα στα ταξίδια τους”.
“Η Κρήτη θα κερδίσει, εάν κάνει άνοιγμα στον γκέι τουρισμό και προσωπικά το σκέφτομαι σοβαρά να προχωρήσω σε μια τέτοια επένδυση”.
Ο κ. Χαλκιαδάκης σχολιάζει ότι ο κερδισμένος επιχειρηματίας θα είναι εκείνος που θα κάνει την αρχή και τονίζει ότι και άλλοι ξενοδόχοι της Κρήτης σκέφτονται να επενδύσουν προς αυτή την κατεύθυνση. “Στο ξεκίνημα θα υπάρχει προκατάληψη, αλλά πιστεύω σύντομα θα ξεπεραστεί. Το παν είναι να γίνει η αρχή” αφού πρόκειται για μια ιδιαίτερα προσοδοφόρα αγορά”.
Ο ίδιος σημειώνει ότι αυτό το σχέδιο είναι στα πλάνα της επόμενης διετίας, ενώ, εάν δεν προχωρήσει, η εναλλακτική σκέψη του είναι να αγοράσει ένα ξενοδοχείο “στην μέση του πουθενά” και να το λειτουργήσει αποκλειστικά για swingers τους οποίους έχει ήδη φιλοξενήσει 2 φορές σ’ ένα από τα ξενοδοχεία του και του χρόνου τον Απρίλιο θα βρίσκονται και πάλι εδώ, αφού φέτος το καλοκαίρι θα κάνουν κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά.
“Μέχρι το 2019, ή το ένα ή το άλλο ξενοδοχείο θα βρίσκονται σε λειτουργία, γιατί θεωρώ ότι πρόκειται για σωστές και αποδοτικές επιχειρηματικές κινήσεις” δήλωσε στη συνέχεια. “Η γκέι αγορά είναι πολύ δυνατή και η Κρήτη θα μπορούσε να ωφεληθεί σημαντικά από αυτήν” ανέφερε στην “Π” ο Φώτης Κοκοτός των Elounda S.A. Hotels, σημειώνοντας ότι είχε κάνει διερευνητικές επαφές για την περίπτωση ξενοδοχείου στη Σητεία, ωστόσο συνάντησε τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας. Η αναζήτηση συνεχίστηκε και τώρα βρέθηκε μια άλλη ξενοδοχειακή μονάδα στην βορειοανατολική Κρήτη, ιδιοκτησίας παραδοσιακού ξενοδόχου της Κρήτης, με τον οποίο γίνονται συζητήσεις και οικονομικές διαπραγματεύσεις.

εφημ.ΠΑΤΡΙΣ (patris.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: