25.5.17

Ο ΦΡΕΝΤΙ ΜΕΡΚΙΟΥΡΙ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ AIDS

Ο ΦΡΕΝΤΙ ΜΕΡΚΙΟΥΡΙ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ AIDS
tanea.gr, 23/5/2017
Ο τραγουδιστής των Queen Φρέντι Μέρκιουρι είχε σχεδόν χάσει το ένα του πόδι εξαιτίας των επιπλοκών του AIDS πολύ πριν πεθάνει, αποκάλυψε μέλος της μπάντας.
Σύμφωνα με τον κιθαρίστα Μπράιαν Μέι, ο Μέρκιουρι, που πέθανε το 1991 σε ηλικία 45 χρόνων, δεν ήθελε να δείξει σε κανέναν πόσο πολύ πονάει.
 
«Το πρόβλημα ήταν στην πραγματικότητα το πόδι του», δήλωσε ο Μέι σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Sunday Times» και πρόσθεσε ότι κάποτε ο Μέρκιουρι το έδειξε σε ένα δείπνο, αλλά αισθάνθηκε άσχημα επειδή φοβήθηκε ότι αναστάτωσε τον Μέι.
 
Ο 69χρονος Μέι εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι ο Μέρκιουρι δεν μπόρεσε να ζήσει περισσότερο ώστε να επωφεληθεί από το «μαγικό κοκτέιλ» των αντιρετροϊκών φαρμάκων που κυκλοφόρησαν λίγους μήνες αργότερα για την αντιμετώπιση του AIDS.
 
«Έφυγε λίγους μήνες πριν. Αν κρατούσε λίγο περισσότερο, θα ήταν ακόμα μαζί μας, είμαι σίγουρος», είπε ο Μέι. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε μόνος του την ασθένεια στους θαυμαστές του 24 ώρες πριν πεθάνει.
Η δημόσια συζήτηση για τη αρρώστια δεν ήταν αυτό που ήθελε ο Μέρκιουρι, είπε ο Μέι. «Φυσικά όλοι γνωρίζαμε από τι έπασχε, αλλά δεν θέλαμε να το πιστέψουμε. Πιθανότατα δεν θέλαμε να ασχοληθούμε με αυτό το θέμα και δεν θέλαμε να μιλήσουμε γι’ αυτό και δεν θέλαμε να αλλάξουμε τη ζωή μας, αλλά αυτή ήταν η κατάσταση. Και έτσι προχωρήσαμε», δήλωσε ο Μέι.


Δεν υπάρχουν σχόλια: