9.5.17

Η ΡΩΣΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ: "Ο ΜΑΚΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΪ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ"

Λίβελος από ρωσική εφημερίδα κατά Μακρόν: Είναι κρυφά ομοφυλόφιλος που στηρίζεται από γκέι μαφιόζους
Με διόλου κολακευτικά λόγια χαρακτηρίζει τον Εμανουέλ Μακρόν μία ρωσική εφημερίδα αναφέροντας στο επίμαχο άρθρο της πως πρόκειται για έναν γκέι ψυχοπαθή που μισεί τη χώρα του.
Το άρθρο της "Komsomolskaya Pravda" μίας ρωσικής ταμπλόιντ, υποστηρίζει ότι ο Μακρόν δεν αγαπάει τη Γαλλία αλλά μόνο τον εαυτό του. 
Επικαλούμενο τις θεωρίες του Ιταλού ψυχιάτρου, Αντριάνο Σαγκατόρι, το επίμαχο άρθρο σχολιάζει: "Όπως όλοι οι ψυχοπαθείς, έτσι και ο Μακρόν πιστεύει στον υψηλότερο σκοπό του. Ο Μακρόν δεν αγαπά τη  Γαλλία και δεν θα αγωνιστεί για τους Γάλλους. Ο Μακρόν αγαπά μόνο τον εαυτό του". 
Η λέξη "ψυχοπαθής" δεν αποτελεί προσβολή για τους Ρώσους", ωστόσο η ρωσική εφημερίδα προσθέτει πως οι Γάλλοι αξίζουν να έχουν τον Mακρόν. Οι προσβλητικοί αυτοί χαρακτηρισμοί για τον νέο πρόεδρο της Γαλλίας διατυπώθηκαν μετά την δημοσίευση περιοδικού για ομοφυλόφιλους όπου στο εξώφυλλό του  απεικονιζόταν με τη βοήθεια του φωτομοντάζ ο Μακρόν γυμνός από τη μέση και πάνω. 
"Αυτοί οι Γάλλοι θα περάσουν μέσα από την κόλαση της παγκοσμιοποίησης. Δεν αξίζουν τη δημοκρατία", προσθέτει η ρωσική εφημερίδα.  
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ρωσικά μέσα ενημέρωσης επέλεξαν να επιτεθούν στον Μακρόν και να αμφισβητήσουν τη σεξουαλικότητά του.
Για το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων " Sputnik", υπήρξαν οι φήμες ότι ο Μακρόν ήταν «κρυφά ομοφυλόφιλος κι ότι ζει μια διπλή ζωή κι ότι υποστηρίζεται από πολύ πλούσιους gay μαφιόζους». (protothema.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: