30.8.12

ΓΚΕΪ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΗΝΥΕΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Γκέι ζευγάρι μηνύει αεροπορική εταιρεία
iefimerida.gr, 30/8/2012
Αξέχαστη θα μείνει η επιστροφή από διακοπές στην Κόστα Ρίκα για το γκέι ζεύγος των Κρίστοφερ Μπρίτζμαν και Μάρτιν Μπόργκερ που ξεφτιλίστηκαν μπροστά σε όλο το αεροδρόμιο του Χιόυστον όταν είδαν την βαλίτσα τους να κάνει το γύρο του κυλιόμενου διαδρόμου με τον ευμεγέθη μοβ δονητή τους κολλημένο με διάφανη ταινία πάνω της.
«Θεέ μου τι ντροπή. Το να ξέρεις ότι όλοι το έχουν δει και περιμένουν να δουν ποιός θα πάρει την βαλίτσα. Κάποιοι δεν το πίστευαν, κάποιοι γέλαγαν και σε άλλους έβλεπες την αηδιά ζωγραφισμένη στο πρόσωπο».
Αυτό δήλωσε το gay ζευγάρι που μυνήει τους υπεύθυνους της United-Continental για το συμβάν που μόνο ατυχές δεν μπορείς να το αποκαλέσεις.
Σύμφωνα με τους παθόντες -και την κοινή λογική- δεν υπήρχε κανένας λόγος να βγει ο δονητής από την βαλίτσα, εκτός από την ομοφοβία των υπαλλήλων του George Bush Intercontinental αεροδρομίου του Χιούστον που είδαν ότι το όνομα πάνω στην βαλίτσα ήταν αντρικό.
Ενώ οι «πλακατζήδες» προχώρησαν το όλο θέμα παραπέρα, καθώς φτόντισαν να αλείψουν μια καφέ ουσία/γράσο πάνω του ώστε να φαίνεται ότι μόλις έχει χρησιμοποιηθεί
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: