22.3.07

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ME ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΘΕΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Image Hosted by ImageShack.us
.
Μια κλινική στο Λος Άντζελες δημιούργησε ένα πρόγραμμα με συνδυασμό εξωσωματικής γονιμοποίησης και παρένθετης μητέρας που απευθύνεται ειδικά στους ομοφυλόφιλους άνδρες.
Στην κλινική, που ονομάζεται The Fertility Institutes, ισχυρίζονται ότι έτσι δίνουν λύση στην τεράστια ζήτηση που υπάρχει παγκοσμίως από τους γκέι άνδρες να αποκτήσουν ένα δικό τους βιολογικό τέκνο, αλλά απογοητεύονται από τις προκαταλήψεις, τη γραφειοκρατία και την έλλειψη κατανόησης που συναντούν.
Η κλινική παρέχει ψυχολογική, νομική και ιατρική υποστήριξη τόσο για το γκέι ζευγάρι όσο και για την παρένθετη μητέρα.
Μέχρι τώρα, περισσότερα από 70 ζευγάρια έχουν λάβει μέρος στο πρόγραμμα, 40% αμερικανοί και οι υπόλοιποι βρετανοί, καναδοί, βραζιλιάνοι, ιταλοί, κινέζοι και νοτιοαφρικανοί.
Το κόστος φθάνει τα 60000 δολάρια και τα ζευγάρια μπορούν επίσης να επιλέξουν το φύλο του μωρού, κάτι νόμιμο στις ΗΠΑ.

3 σχόλια:

Queerdom είπε...

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον.Βλέπεις οι ΗΠΑ είναι σύμβολο των αντιφάσεων..Μπους από τη μία, the fertility clinic από την άλλη..Αισιόδοξο το μήνυμα, αν και θα δυσκολευτούν πολύ ακόμα κι εκεί πέρα.

Ανώνυμος είπε...

kapios 8a kanei trela lefta ;-p

strangerhomo είπε...

Aν και σέβομαι απόλυτα την επιθυμία κάποιου να αποκτήσει βιολογικό παιδί, διαφωνώ κάθετα σε όλη αυτή την εμπορευματοποίηση με τις τεχνικές γονιμοποιήσεις τόσο στα ομοφυλόφιλα όσο και στα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια.

Και ας αναλογιστούμε πριν μπούμε σε όλη αυτήν την διαδικασία ότι γεννιούνται τόσα παιδιά που κανείς δεν τα θέλει…