22.11.16

WHEN WE RISE

Πρώτο τρέιλερ για το «When We Rise» του Γκας Βαν Σαντ 
Λήδα Γαλανού(flix.gr)
Η τηλεοπτική σειρά που θ' αφηγηθεί το κίνημα για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ στην Αμερική, έχει τις πρώτες της εικόνες κι είναι μαχητικές.
Μετά από μια σειρά κινηματογραφικών αποτυχιών, με αποκορύφωμα το «Sea of Trees», το ρηχό υπαρξιακό δράμα με τον Μάθιου ΜακΚόναχεϊ, ο Γκας Βαν Σαντ είναι έτοιμος για κάτι διαφορετικό. Σε μια νέα συνεργασία με τον Ντάστιν Λανς Μπλακ, που τιμήθηκε με Οσκαρ για το σενάριο του «Milk» το 2008, ετοιμάζει μια τηλεοπτική μίνι-σειρά που περιμένουμε να δούμε μέσα στο 2017.
Η σειρά λέγεται «When We Rise» και αφηγείται, μέσα από προσωπικές ιστορίες, το κίνημα για την ισότητα των ομοφυλοφίλων στην Αμερική, ξεκινώντας από το Σαν Φρανσίσκο του 1971, δυο μόλις χρόνια μετά την εξέγερση στο Στόουνγουολ, εφαλτήριο της φυλετικής επανάστασης.
Η σειρά θ' αποτελείται από επτά ωριαία επεισόδια και ο Γκας Βαν Σαντ θα σκηνοθετήσει τα δύο πρώτα. Στο καστ του συγκεντρώνει τους Γκάι Πιρς, Μέρι-Λουίζ Πάρκερ, Ρέιτσελ Γκρίφιθς, Γούπι Γκόλντμπεργκ, Μάικλ Κένεθ Γουίλιαμς, Ρόζι Ο' Ντόνελ, Αϊβορι Ακίνο και Κάρι Πρέστον. Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ της σειράς, η οποία, επίκαιρα, έρχεται στο προσκήνιο ακριβώς την εποχή που η Αμερική μοιάζει ν' αντιμετωπίζει ένα νέο κύμα ρατσισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: