30.8.14

Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ


Ο  Νίκος Νικολόπουλος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό έδωσε συνέχεια στη δήλωση του που προκάλεσε σάλο αναφορικά με τον  πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου.
Μιλώντας στον Max Fm ο κ. Νικολόπουλος  σημείωσε πως «Ότι κάνει στην κρεβατοκάμαρά του δεν μας ενδιαφέρει. Όταν όμως βγαίνει δημοσίως και λέει ότι εγώ παντρεύομαι με έναν άνδρα, πως να τον πω; Λέγεται ομοφυλόφιλος, λέγεται και κίναιδος, λέγεται και τοιούτος. Εγώ δεν είμαι υποκριτής. Εγώ το είπα, όπως το λέει όλος ο κόσμος. Πουσταριό. Ο κ. πρωθυπουργός επέλεξε να σπουδάσει εκκλησιαστικό δίκαιο στην Θεσσαλονίκη. Γιατί το επέλεξε; Δεν ξέρει ότι η θρησκεία μας απαγορεύει τους γάμους ομοφυλοφίλων».
Σε ότι αφορά στην ανάρτηση του στο Twitter παραδέχθηκε πως δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσει το χαρακτηρισμό «πουσταριό».
«Ωραία ας μην το έλεγα πουσταριό. θα έλεγα “η Ευρώπη των τοιούτων”. Εχει πολύ μεγάλη δύναμη αυτό το κλαμπ των ομοφυλοφίλων. Αυτό κυβερνά. Αυτό διοικεί. Εχει δεσποτάδες, έχει βουλευτές, έχει υπουργούς, έχει νταβταζήδες και έχει πολλούς χαζοχαρούμενους που χειροκροτάνε» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Για τον υφυπουργό κ. Κούρκουλα είπε: «Ο κ.  Κούρκουλας ειναι ο γιος του Κωνσταντίνου Κούρκουλα, μαθητή του αειμνήστου π. Γερβασιου Παρασκευόπουλου. Ας ρωτούσε λοιπόν τον θεολόγο πατέρα του, αν επιτρέπει η ορθοδοξία μας γάμους ομοφυλοφίλων. Θα καλέσει στην Βουλή τον κ. Κούρκουλα να έρθει να μας πει “αν ειναι ψεκασμένοι οι Ελληνες που πιστεύουν πως ένας γάμος υπάρχει”. Να έρθει να μας πει ο κ. Κούρκουλας, σε ποιο Ζάππειο είπε ο κ. Σαμαράς ότι θα φέρει στη Βουλή να ψηφίσουμε γάμο ομοφυλοφίλων. Γιατί πάνε να μας περάσουν ως πρότυπα τους ομοφυλόφιλους, τους παιδεραστές και τους κτηνοβάτες. Που έχουν ανοίξει 2500 οίκοι ανοχής στην Γερμανία για κτηνοβάτες».

(paraskhnio.gr, 29-8-2014)

3 σχόλια:

Ξενικός είπε...

τον ανιστόρητο, με πόσες λέξεις από την πλούσια ελληνική μας γλώσσα μπορείς να τον χαρακτηρίσεις;
Ξενικός

Ανώνυμος είπε...

Τρικυμία στο μυαλό μου έχεις φέρει φοβερή, σαν της θάλασσας το κύμα με χτυπάνε οι καημοί

Ανώνυμος είπε...

δεν υπάρχει ελπίδα σ αυτή τη χώρα... ντρέπομαι που είμαι Έλληνας! Τίποτα άλλο...