17.8.14

ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ... - 1

Ορκισμένος εχθρός των ομοφυλοφίλων «έχασε» τη γυναίκα του από λεσβία
Πρόκειται για τον Jonathan Saenz, έναν αφοσιωμένο καθολικό και πρόεδρο της αμερικανικής αντι-γκέι οργάνωσης του Τέξας, Texas Value.
Υπό την ηγεσία του Saenz, η ομάδα μάχεται με μανία τους γάμους ομοφυλοφίλων που για τον Saenz θα οδηγήσουν τους ανθρώπους στο μέλλον να παντρεύονται τα ίδια τους τα παιδιά.
Στα φλογερά κηρύγματά του, είχε υποστηρίξει ότι οι ομοφυλόφιλοι θα πρέπει να υποβάλλονται σε θεραπεία.
Ο ίδιος πάντως δέχτηκε ένα ισχυρότατο χτύπημα κάτω από τη ζώνη, όταν η σύζυγός του τον εγκατέλειψε προκειμένου να ζήσει τον έρωτά της με μια άλλη γυναίκα.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του Τέξας «Lone star Q», ο Saenz κατέθεσε ήδη αίτηση διαζυγίου.
Ο Τεξανός υποστήριζε ότι ο γάμος μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου οδηγεί στην πολυγαμία και ότι οι ακτιβιστές των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων θέλουν να βάλουν τους χριστιανούς σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Ο Jonathan και η Corrine Saenz έχουν την κοινή επιμέλεια των τριών παιδιών τους, που είναι και τα τρία κάτω των 10 ετών.
Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας του διαζυγίου, ο Jonathan Saenz προσπάθησε να απαγορέψει στη σύντροφο της γυναίκας του από να βλέπει τα παιδιά του, κάτι που δεν κατάφερε αρχικά αλλά κατόρθωσε στη συνέχεια.
Προσπάθησε επίσης να οδηγήσει στη φυλακή την πρώην γυναίκα του επειδή δεν κατόρθωσε να περάσει το ψυχολογικό τεστ ενός ειδικού που ο ίδιος διόρισε και στη συνέχεια δεν πλήρωσε.
Το ζεύγος ήταν παντρεμένο από το 2002-2011 και το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε το 2013.
(tribune.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: