27.9.16

ΚΥΠΡΟΣ. ΟΜΟΦΥΛΟΦΟΒΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ-"ΠΑΓΙΔΑ" ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ


Μπάχαλο στα καλλιστεία! Η ερώτηση-παγίδα σε 16χρονη για τους gay και η Υβόννη Μπόσνιακ που δε καταλάβαινε... γρι!
Τελικά κανείς δεν κατάλαβε τι ακριβώς προσπάθησαν να πετύχουν με τις ερωτήσεις τους οι κριτές προς τα νεαρά και κάποια ανήλικα κορίτσια, με ερωτήσεις του τύπου γάμοι πλούσιων gay με γυναίκες για τα λεφτά και το marketing σε έναν αχταρμά που εν τέλει αφήνει πολλούς και διάφορους εκτεθειμένους...
Η ερώτηση προς την 16χρονη Παυλίνα Θεοδώρου που χρειάστηκε να επαναληφθεί τουλάχιστον 2 φορές και να της επεξηγηθεί στην πορεία τουλάχιστον 4-5 φορές: «Ο ξάδελφος της Βασιλίσσας Ελισάβετ γίνεται ο πρώτος γαλαζοαίματος που παραδέχεται ότι είναι ομοφυλόφιλος. Έχει τρια παιδιά και η σύζυγός του γνώριζε τις προτιμήσεις του από την αρχή και τον στήριξε. Εσύ τι θα έκανες σε ανάλογη περίπτωση;». 
Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου αν και αρχικά την χαρακτήρισε "ωραία ερώτηση", η 16χρονη υποψήφια απλά δεν καταλάβαινε ζητώντας συνεχώς επεξηγήσεις, με την Κωνσταντίνα να ζορίζεται από ένα σημείο και έπειτα να εξηγήσει τι... "θέλει να πει ο ποιητής"... μη μπορώντας με ευκολία να αντιληφθεί πώς ένας gay να νυμφεύεται μια γυναίκα. 

Οι κριτές προσέθεσαν στο μπάχαλο με τις δικές τους αόριστες και προσωπικές ερμηνείες του πως και γιατί κάποιοι ομοφυλόφιλοι επώνυμοι και μη εν τέλει καταλήγουν σε γάμο ετεροφυλόφιλων...
Ο Νικόλας Ιωαννίδης άρχισε να μιλά για marketing, βομηχανία και οικονομικό όφελος, με την Παυλίνα να μπερδεύεται ακόμα περισσότερο, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να απορεί με την σειρά του τόσο για το ότι η Παυλίνα δεν καταλάβαινε την ερώτηση, όσο και για το πως μπορεί να αγαπάει ένας άνθρωπος που υποκρίνεται...λέγοντας πως είναι λάθος η ερώτηση, με την Κωνσταντίνα να του αντιτείνει "πως εννοείς ότι είναι λάθος η ερώτηση, είναι κάτι που έχει συμβεί!" 
Για την διαγωνιζόμενη γενικώς η κατάσταση ήταν..."too much to handle" και εμφανώς είχε χάσει πλέον την μπάλα με τους κριτές να ανταλλάσουν θεωρητικές φιλολογικού τύπου προσεγγίσεις. 
Όλα τα λεφτά και η Υβόνη Μπόσνιακ, για την οποία το θέμα δεν είχε καμία σημασία καθώς όπως σχολίασε η ίδια «Δεν έχω καταλάβει...»! (newsit.com.cy)

Δεν υπάρχουν σχόλια: