9.9.15

ΜΗ ΜΕ ΣΚΑΣ

Το νέο γκέι ζευγάρι της ελληνικής τηλεόρασης αποκαλύπτεται
Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες της νέας κωμικής σειράς του ALPHA, «Μη με σκας», με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Μπέζο και τον Πέτρο Φιλιππίδη. Οι δυο δημοφιλείς ηθοποιοί ετοιμάζονται να ξεκινήσουν γυρίσματα άμεσα και το TV24 έχει όλο το ρεπορτάζ!
Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο (Το Βήμα της Κω)
Μια νέα κωμική σειρά που υπόσχεται να μας χαρίσει άφθονες στιγμές γέλιου ετοιμάζουν με εντατικούς ρυθμούς τα στελέχη του ALPHA ενόψει του φετινού χειμώνα. Πρόκειται για το «Μη με σκας» σε πρωτότυπο σενάριο του Βασίλη Ρίσβα και της Δήμητρας Σακαλή («Μαύρα μεσάνυχτα», «Ταμάμ» κ.ά.) και όχι διασκευή της βρετανικής σειράς «Vicious» που προβάλλεται στο δίκτυο ITV. Το μόνο κοινό στοιχείο που έχουν αυτές οι δυο σειρές είναι ο κεντρικός άξονας που αφορά την καθημερινότητα ενός ηλικιωμένου γκέι ζευγαριού. Αυτό το ζευγάρι θα υποδυθούν ο Γιάννης Μπέζος και ο Πέτρος Φιλιππίδης, ενώνοντας για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους στην τηλεόραση.
Η ιστορία
Σύμφωνα με το σενάριο ο Σωκράτης (Γιάννης Μπέζος) και ο Αιμίλιος (Πέτρος Φιλιππίδης) είναι ένα ηλικιωμένο γκέι ζευγάρι που είναι πολύ αγαπημένοι και τους συνδέουν πολλά! Οι δυο τους, όμως, δεν είναι μαζί μόνο στη ζωή αλλά και στη δουλειά, αφού ο πρώτος είναι συγγραφέας στο επάγγελμα και ο δεύτερος εκδότης του. Έτσι θα παρακολουθήσουμε την καθημερινότητα αυτού του ζευγαριού τόσο από την προσωπική όσο και από την επαγγελματική ζωή τους, με όλες τις περιπέτειες που μπορεί να έχουν! Παράλληλα στα... πόδια τους εμπλέκονται η οικονόμος τους, ο πατέρας του Αιμίλιου (Κώστας Καζάκος) που δεν μπορεί να αποδεχτεί τις σεξουαλικές επιλογές του γιου του, μια ξαδέλφη του Αιμίλιου που θέλει πώς και πώς να γίνει μάνα και διάφοροι άλλοι ήρωες...
Το καστ
Εκτός από τον Κώστα Καζάκο που θα υποδυθεί τον τηλεοπτικό πατέρα του Πέτρου Φιλιππίδη, πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκονται οι: Μαρία Αντουλινάκη, Γιάννα Παπαγεωργίου, Δημήτρης Μοθωναίος, Ειρήνη Μακρή. Επίσης κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα δούμε πολλούς ηθοποιούς να κάνουν γκεστ συμμετοχές, επεμβαίνοντας στη ζωή των ηρώων.
Ξεκινάνε γυρίσματα!
Ο... έρωτας του Σωκράτη και του Αιμίλιου θα στεγαστεί σε μεγάλο στούντιο στο Κορωπί, με το πρώτο γύρισμα να έχει οριστεί για τη Δευτέρα 28η Σεπτεμβρίου και τον προγραμματισμό του καναλιού της Κάντζας να θέλει την πρεμιέρα της σειράς στα μέσα Οκτωβρίου. Μάλιστα, μόλις ολοκληρωθεί η θερινή περιοδεία του Γιάννη Μπέζου, οι συντελεστές θα κάνουν τη φωτογράφιση που θα «συνοδεύει» τη σχετική ανακοίνωση. Να σημειωθεί ότι η σειρά δεν κινδύνευσε ποτέ να τεθεί εκτός του νέου προγράμματος λόγω μείωσης του μπάτζετ. Υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού είχε διαβεβαιώσει τους πρωταγωνιστές ότι θέλουν πολύ τη σειρά και δεν υπάρχει περίπτωση να μη βγει.



Δεν υπάρχουν σχόλια: