11.9.15

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΙ ΕΛΠΙΔΕΣ - 11


*******


Σε περίπτωση συμμετοχής του Ποταμιού στην κυβέρνηση θα προχωρήσετε σε επέκταση του θεσμού του πολιτικού γάμου στα ομόφυλα ζευγάρια με απόδοση πλήρων δικαιωμάτων συμπεριλαμβανομένου και αυτού της τεκνοθεσίας;
Τα ομόφυλα ζευγάρια, το έχω πει πριν μπω στην πολιτική, έχουν τα ίδια δικαιώματα με όλα τα ζευγάρια. Οι συμμαχίες που θα υπάρξουν στην Βουλή θα καθορίσουν και την προώθηση τέτοιων τολμηρών αποφάσεων.


Για τη θέση του για τα ομόφυλα ζευγάρια, ρωτήθηκε μέσω Twitter, o πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κατά τη διαδικτυακή τηλεοπτική συνέντευξή του στο newpost.
O κ. Μεϊμαράκης ανέφερε ότι δεν τον απασχολεί τόσο το ζήτημα σημειώνοντας ότι «με προβληματίζει το εάν προσπαθούν να μας πείσουν αν είναι το νορμάλ και το σωστό τα ομόφυλα ζευγάρια και με προβληματίζει περισσότερο το ζήτημα της υιοθεσίας».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλλος ένας που τάζει.Τζάμπα είναι άλλωστε.Άξιος της μοίρας του όποιος τον ψηφίσει ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο για τα γκέι δικαιώματα και ξεχνώντας πως έτσι καταδικάζει μεγάλο μέρος του κόσμου να ζεί χωρίς εργασιακά δικαιώματα και με διαρκή φτώχεια.

gay super hero είπε...

Το πρόβλημα είναι ότι δεν τάζει καν. Μας λέει ότι είναι πολύ ...τολμηρά όλα αυτά. Σαν να λέμε επιστημονική φαντασία.

Όσο για αυτούς που κάνουν σημαία τα εργασιακά δικαιώματα και τη φτώχεια, η εμπειρία έχει δείξει ότι τα κάνουν τρισχειρότερα τελικά.