1.9.15

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ 1/9/2015


Ενα γκέι φιλί θα «αναστατώσει» τη θεατρική Αθήνα τη νέα χειμερινή σεζόν.
Ο Μάνος Πίντζης, ο οποίος έχει συνηθίσει το κοινό σε απρόβλεπτες επιλογές ρόλων, θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Στέφανο Κακαβούλη στην παράσταση «Συνέβη σε χάλκινη άμμο».
Το έργο θα φιλοξενηθεί στο θέατρο Παραμυθίας από τον ερχόμενο Δεκέμβριο, σε σκηνοθεσία Χρήστου Πουσίνη.
Πρόκειται για μια δραματική αλλά και τρυφερή ιστορία, που έγραψε ο Στέφανος Κακαβούλης σχετικά με έναν ομοφυλοφιλικό έρωτα. Η υπόθεση της παράστασης θυμίζει κάτι από την οσκαρική ταινία «Brokeback Mountain», καθώς βρίσκει επί σκηνής δύο φίλους, οι οποίοι συναντιούνται έπειτα από πολλά χρόνια και εκδηλώνουν τα ερωτικά συναισθήματα που έτρεφαν πάντοτε ο ένας για τον άλλον.
Ο Μάνος και ο Στέφανος έκαναν πριν από λίγες μέρες τη φωτογράφιση για την προώθηση του έργου, αποκαλύπτοντας έτσι και την περιβόητη σκηνή του ερωτικού φιλιού που θα ανταλλάξουν οι δυο τους επί σκηνής.
Κατά τ' άλλα οι δύο ηθοποιοί συνεχίζουν εντατικά τις πρόβες τους, καθώς οι χαρακτήρες που έχουν κληθεί να υποδυθούν είναι ιδιαίτεροι και επιθυμούν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.
Μιλώντας σε δικούς του ανθρώπους σχετικά με την επιλογή του εν λόγω γκέι ρόλου ο Μάνος Πίντζης σχολίασε ότι τον ιντρίγκαρε επειδή είναι τελείως κόντρα στον ίδιο. Αλλωστε τα δύσκολα είναι και τα ωραία στο θέατρο.
espressonews.gr, 1/9/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: