26.7.17

ΟΙ QUEER ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ (ΤΟΥ SOROS;)

Queer Insurrection: Η πρώτη LGBTQI+ μονάδα που μάχεται ενάντια στον ISIS στην Συρία
Ανταρσία από την LGBTQI+ κοινότητα.
popaganda.gr, 25/7/2017
Οι υποστηρικτές της LGBTQI+ κοινότητας πολεμούν το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) στο πεδίο μάχης, ύστερα από τρία χρόνια διώξεων, κατά τα οποία υπέφεραν από λιθοβολισμούς, εκτελέσεις από ταράτσες και τον φονικό πυροβολισμό σε ένα κλαμπ στο Ορλάντο της Φλόριντα.
Η ομάδα από διεθνείς εθελοντές που πολεμάει με Κουρδικές δυνάμεις κατά του ISIS στη βότεια Συρία έχει γίνει η πρώτη LGBTQI+ στρατιωτική μονάδα που δημιουργήθηκε ενάντια στη τζιχαντιστική οργάνωση. Το όνομα αυτής "The Queer Insurrection and Liberation Army", ή αλλιώς TQILA, δηλαδή Ο Κουήρ Στρατός Εξέγερσης και Απελευθέρωσης. Το αναρχικό κίνημα International Revolutionary People's Guerrilla Forces (IRPGF) ανακοίνωσε την δημιουργία της στρατιωτικής μονάδας τη Δευτέρα.
Το IRPGF είναι μια μονάδα του Διεθνούς Τάγματος Ελευθερίας, που αποτελείται από ξένους πολεμιστές που πήγαν στη Συρία για να πολεμήσουν κατά του ISIS. Ιδρύθηκε μόλις τον Απρίλιο, δύο μήνες πριν το τελικό στάδιο της Κουρδοαραβικής επίθεσης με υποστήριξη από την συμμαχία των ΗΠΑ, για την απελευθέρωση της ανατολικής πόλης Ράκκα. 
Μια δήλωση της ομάδας στο Twitter ανέφερε πως τα μέλη της «έχουν σκοπό να διαλύσουν το δίπολο των φύλων και να βοηθήσουν την επανάσταση των γυναικών, καθώς και την ευρύτερη σεξουαλική επανάσταση».
Παραμένει άγνωστο πόσοι θα συμμετέχουν στη μονάδα και πόσοι είναι μέλη της LGBTQI+ κοινότητας. Ο Heval Rojhilat που μίλησε εκ μέρους της στρατιωτικής μονάδας στο Newsweek, δεν αποκάλυψε αριθμούς για λόγους ασφαλείας. «Πολλοί από τους συντρόφους είναι από την LGBT*QI+ κοινότητα» λέει. «Ήδη μαχόμαστε στη Ράκκα.»
Η ομάδα συστάθηκε, καθώς τα μέλη της «έβλεπαν τρομαγμένα τις φασιστικές και εξτρεμιστικές δυνάμεις στον κόσμο να επιτίθενται στην queer κοινότητα και να δολοφονούν αναρίθμητα μέλη της, αναφέροντας πως είναι "άρρωστοι" και "αφύσικοι".»
Τα Δικαστήρια της Σαρία έχουν αποφανθεί πως η ομοφυλοφιλία είναι πρωτεύουσα προσβολή και κανείς αξίζει μια σοβαρή και φονική τιμωρία. Αν η τζιχαντιστική οργάνωση χάσει τη Ράκκα θα σημάνει το τέλος του ελέγχου της πάνω σε μεγάλα κομμάτια του πληθυσμού σε Ιράκ και Συρία. 
Δεν είναι ξεκάθαρο πόσο βαθιά έχει μπει η LGBTQI+ στρατιωτική μονάδα στη μάχη της Ράκκα, αλλά αν το νέο τάγμα βοηθήσει να πέσει το χαλιφάτο, θα είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο γλυκές νίκες για τα μέλη της LGBTQI+ κοινότητας! 

Στ' αλήθεια τώρα, πώς "διαλύεις το δίπολο των φύλων βοηθώντας την επανάσταση... των γυναικών";


1 σχόλιο:

gay super hero είπε...

"Ιδρύθηκε μόλις τον Απρίλιο, δύο μήνες πριν το τελικό στάδιο της κουρδοαραβικής επίθεσης με υποστήριξη από την συμμαχία των ΗΠΑ"

Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτή ακριβώς η φράση-κλειδί παραλείπεται από τους ... "αναρχικούς" του Indymedia:

https://athens.indymedia.org/post/1576416/