30.3.15

ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΟΒΙΚΗ ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ

Νέο όργιο φημών για Λούμπιτς: «Ηταν γκέι και παρακολουθούσε σόου με drag queens» (δείτε φώτο του μαγαζιού του οποίου ήταν θαμώνας)

Η βρετανική εφημερίδα «Daily Mirror» αναφέρει πως οι αστυνομικοί που εξέτασαν λεπτομερώς το σπίτι του συγκυβερνήτη του μοιραίου Α320, Αντρέας Λούμπιτς βρέθηκαν μπροστά σε σκισμένα σημειώματα που έδειχναν πως ήταν ακατάλληλος να πετάξει. Σε σημείωμα, μάλιστα που φαίνεται πως έσκισε την ημέρα που πέταξε με το Airbus και έστειλε στο θάνατο 149 αθώες ψυχές, δύο γιατροί τον ενημέρωναν πως είναι βαριά άρρωστος λόγω της κατάθλιψης από την οποία έπασχε και επομένως δεν θα έπρεπε να πετάξει με το αεροπλάνο.
Στο μεταξύ, στη Γερμανία κυκλοφορούν φήμες πως ο Λούμπιτς ήταν ομοφυλόφιλος. Η σχέση του με την αγαπημένη του είχε ήδη διαλυθεί και λέγεται πως έκρυβε από όλους ότι ήταν γκέι. Οι συνάδελφοί του, μάλιστα, τον φώναζαν «Tomato Andy» (μια ευθέως ομοφυλοφιλική προσφώνηση).
Έχει επιβεβαιωθεί, εξάλλου, ότι αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχικά προβλήματα, ενώ δύο εβδομάδες πριν από τη μοιραία πτήση είχε περάσει τις πόρτες του νοσοκομείου του Ντίσελντορφ, αλλά όχι για λόγους που είχαν να κάνουν με την κατάθλιψή του.
Κάποιες πηγές αναφέρουν πως ο Λούμπιτς επισκεπτόταν συχνά ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, στο Agostea Club που βρίσκεται στο Κόμπλετζ, μόλις 20 λεπτά από το σπίτι που μοιραζόταν με τους γονείς του στο Μονταμπάουρ. Σε αυτό το κλαμπ συνήθιζε να πίνει και να παρακολουθεί σόου που περιλάμβαναν νούμερα από drag queens.
koutipandoras.gr, 29/3/2015

1 σχόλιο:

gay super hero είπε...

"Στο μεταξύ, στη Γερμανία κυκλοφορούν φήμες"

Φοβερός δημοσιογράφος ο κ. Βαξεβάνης, συλλέγει ...φήμες. Για πηγή ούτε λόγος βέβαια. Αφού παρακολουθούσε drag-shows, γκέι θα ήταν.