17.12.12

ΟΡΓΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΓΚΕΪ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ

Οργή μετά τη δήλωση Βενέδικτου ότι οι γκέι είναι απειλή για την ειρήνη 
skai.gr, 16/12/2012 
Μια ομάδα διαδηλωτών που διαμαρτύρονται για τη στάση της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας όσον αφορά τους γάμους ομοφυλοφίλων προσπάθησε την Κυριακή να «εισβάλουν» στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό την ώρα που ο Πάπας Βενέδικτος ΧVI απηύθυνε το εβδομαδιαίο κήρυγμά του προς τους προσκυνητές. 
Οι διαδηλωτές - οι οποίοι κρατήθηκαν έξω από την πλατεία από την ιταλική αστυνομία – εξοργίστηκαν από τις δηλώσεις που έκανε ο ποντίφικας την Παρασκευή σύμφωνα με τις οποίες «οι προσπάθειες νομιμοποίησης των γάμων των ομοφυλοφίλων περιλαμβάνονται μεταξύ των απειλών για την ειρήνη στον κόσμο»! 
«Θεωρούμε απαράδεκτο τον ισχυρισμό ότι οι ομοφυλοφιλικές ενώσεις είναι επικίνδυνες για τον κόσμο. Τα όπλα είναι πολύ πιο επικίνδυνα» δήλωσε ο 52χρονος ακτιβιστής Τζιανφράνκο Μάσια. «Όχι στα όπλα, ναι στα δικαιώματα για όλους» δήλωσε. 
Η ομάδα των περίπου 15 ατόμων κρατούσαν πανό που μεταξύ άλλων ανέγραφαν «Οι ενώσεις των γκέι δεν βλάπτουν την ειρήνη, τα όπλα τη βλάπτουν».

1 σχόλιο:

Το Λαγωνικό είπε...

Βενέδικτε αν (λέμε τώρα...) η ομοφυλοφιλία είναι επικίνδυνη για την ειρήνη στον κόσμο, τότε το πιο επικίνδυνο πράγμα στον κόσμο για την ειρήνη είναι το ίδιο το Βατικανό. Το πιάνεις το υπονούμενο ή να στο κάνω λιανά;;;