15.12.18

ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΓΑΜΟΥ

Ισόβια σε φαρμακοποιό που σκότωσε τη σύζυγό του για να ζήσει με τον εραστή του
Ένας γάμος, μία σύζυγος που ανέχθηκε την παράλληλη ερωτική ζωή του άνδρα της και το όνειρο για μία νέα ζωή στην Αυστραλία, που «κτίστηκε» πάνω σε έναν εφιάλτη
neoskosmos.com, 6/12/2018
Είναι φορές που η ζωή παίζει άσχημα παιχνίδια… Με άλλα όνειρα και προσδοκίες ξεκινάς, αλλιώς εξελίσσεται, εντελώς στο άλλο άκρο καταλήγει. Στην περίπτωση ενός ινδικής καταγωγής φαρμακοποιού από το Μίντλεσμπρο της Βρετανίας, η τραγωδία ξεκίνησε τη μέρα του γάμου του και κατέληξε με μία γυναίκα νεκρή, τον ίδιο στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής του και έναν τραγικό εραστή να καταβάλει προσπάθεια προκειμένου να συνειδητοποιήσει όσα είχαν συμβεί σε ελάχιστο χρονικό διάστημα στη ζωή του.
Όλη η ιστορία μοιάζει με κινηματογραφικό σενάριο ψυχολογικού θρίλερ. Ο 37χρονος Βρετανός (ινδικής καταγωγής) Mitesh Patel έπνιξε με μία πλαστική σακούλα τη σύζυγό του, Τζέσικα, καθώς ερωτεύθηκε έναν… άντρα, με τον οποίο σχεδίαζε να διαφύγει στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στο Σίδνεϊ, όπου θα ζούσαν ανέμελοι τον έρωτά τους. Τα είχε υπολογίσει όλα καλά, εκτός από μία λεπτομέρεια. Την έρευνα της εισαγγελίας…
Ο 37χρονος ανακάλυψε μετά τον γάμο του με την Τζέσικα ότι του αρέσουν -και- οι άντρες. Τότε ξεκίνησε να κλείνει ραντεβού μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών. Όπως αποκαλύφθηκε από την έρευνα, ο Βρετανός φαρμακοποιός δεν αρκέστηκε σε πλατωνικό έρωτα. Έκλεινε ραντεβού, συναντούσε άλλους άντρες και έκανε σεξ σε διάφορα σημεία της πόλης μαζί τους.
Σε ένα από αυτά τα ραντεβού, γνωρίστηκε με έναν άντρα, ο οποίος κέρδισε εκτός από το σώμα του και την καρδιά του. Ο 37χρονος φαρμακοποιός ερωτεύθηκε σφόδρα. Τόσο πολύ «δάγκωσε τη λαμαρίνα», που μέσα στην απόγνωσή του, σχεδίαζε για έξι χρόνια τη δολοφονία της συζύγου του και τη διαφυγή του με τον εραστή του στο Σίδνεϊ, όπου θα οι δυο τους θα ξεκινούσαν μία νέα ζωή.
Η δίκη του Mitesh Patel ξεκίνησε πριν από τρεις εβδομάδες και ολοκληρώθηκε μόλις την Δευτέρα. Κατά την τελευταία μέρα της διαδικασίας, ο δικαστής άκουγε τον κατηγορούμενο να καταθέτει επί 2,5 ώρες. Κατόπιν αποσύρθηκε και όταν επανήλθε στην αίθουσα, ανακοίνωσε την ισόβια κάθειρξη του 37χρονο ερωτοχτυπημένου συζυγοκτόνου.
Ο Mitesh Patel είχε σκηνοθετήσει το θάνατο της γυναίκας του, ώστε να τον παρουσιάσει ως δολοφονία από ληστεία στο σπίτι τους. Όταν έπνιξε την 34χρονη Τζέσικα, κάλεσε το 999 και με ανοιχτή τη γραμμή, επιστράτευσε όσο υποκριτικό ταλέντο διέθετε, κλαίγοντας και φωνάζοντας: «Έλα μωρό μου, ξύπνα, σύνελθε. Όχι Τζες, ξύπνα». Το μακάβριο αυτό θέατρο διαδραματίστηκε στις 14 Μαΐου, την ημέρα που μία νεαρή γυναίκα θυσιάστηκε στον βωμό του έρωτα δύο ανδρών.
Ο εισαγγελέας και οι συνεργάτες του υποπτεύθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και από την πρώτη στιγμή άφησαν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα. Τελικά είχαν δίκιο. Η 34χρονη Τζέσικα δεν σκοτώθηκε από ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι της, αλλά από τα χέρια του συζύγου της. Όπως δήλωσε ο εισαγγελέας, το κίνητρο του 37χρονου φαρμακοποιού δεν ήταν άλλο από τη διαφυγή του στην Αυστραλία, μαζί με τον εραστή του.
Από τις καταθέσεις στο δικαστήριο προέκυψε ότι το 34χρονο θύμα γνώριζε ότι ο σύζυγός της έκανε σεξ με άλλους άντρες, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που ο 37χρονος φαρμακοποιός πήγαινε με τους εραστές του στο ίδιο το σπίτι του. Τραγική φιγούρα οι γονείς της κοπέλας, οι οποίοι, όντα συντετριμμένοι από τα γεγονότα, δήλωσαν ότι η κόρη τους ήταν ένα γλυκό παιδί, που ήθελε απλώς να ακολουθήσει τον έρωτά της.


Δεν υπάρχουν σχόλια: