17.8.16

ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΟΡΚΟΙ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟ ΡΙΟ

Ολυμπιονίκης κάνει πρόταση γάμου γονατιστός μπροστά στον άνδρα της ζωής του
Συνεχίζονται οι δημόσιοι όρκοι αγάπης στο Ρίο
athensvoice.gr, 16/8/2016
Σε τρεις αυξήθηκαν οι προτάσεις γάμου από πρωταγωνιστές των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο ντε Τζανέιρο, με τελευταίο που πήρε τη μεγάλη απόφαση τον 6ο Ολυμπιονίκη στα 20χλμ βάδην, Τομ Μπόσγουορθ. Ο Βρετανός βαδιστής επέλεξε την παραλία της Κοπακαμπάνα για να ζητήσει το χέρι του αγαπημένου του, εκτός των αθλητικών εγκαταστάσεων των Αγώνων, πάντως όπως είχαν επιλέξει οι δύο πρώτοι τολμηροί επίδοξοι σύζυγοι.
Ο Τομ Μπόσγουορθ ανέβασε στο Twitter φωτογραφία, στην οποία απαθανατίζεται αυτή η προσωπική στιγμή του: Γονατιστός μπροστά στον άνδρα της ζωής του βγάζει τη βέρα μπροστά στα έκπληκτα μάτια του συντρόφου του. «Είπε το ναι!!!» είναι η λεζάντα που συνοδεύει το διαπιστευτήριο των αιώνιων όρκων αγάπης.
Ο σύντροφός του, Χάρι Ντινέλεϊ με τη σειρά του προχώρησε σε ανάρτηση φωτογραφίας στην οποία απεικονίζεται -από κοντινό πλάνο- το δάχτυλό του με περασμένη τη βέρα που του πρόσφερε ο 6ος Ολυμπιονίκης του Ρίο, απαντώντας θετικά και γραπτά στην πρόταση γάμου του αγαπημένου του: «Εντάξει, λοιπόν Τομ Μπόσγουρθ».
Η πρώτη χρονικά πρόταση γάμου, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, συνέβη στο τέλος των απονομών στο ράγκμπι Γυναικών, όταν η επικεφαλής των εθελοντών του Ρίο 2016 στο συγκεκριμένο σπορ, η Βραζιλιάνα Μάρτζορι Ένια, ζήτησε από την αθλήτρια της Σελεσάο, Ίζι Τσερούλο, να την παντρευτεί.
Η δεύτερη πρόταση για «αιώνια δεσμά» είχε στο επίκεντρο την κάτοχο του ασημένιου μεταλλίου στο τραμπολίνο από βατήρα τριών μέτρων, την Κινέζα, Ζι Χε. Στην τελετή απονομής, είχε έναν ακόμη λόγο να χαμογελά όταν δέχθηκε πρόταση γάμου, από τον αγαπημένο και συμπατριώτη της, Κιν Κάϊ, ο οποίος είναι αθλητής καταδύσεων και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στις συγχρονισμένες καταδύσεις της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: