21.7.16

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ. ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ 8 ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Λίγο μετά τις 12.00 έφτασαν στο δικαστικό μέγαρο της Αλεξανδρούπολης όπου τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυξημένα. οι 8 Τούρκους αξιωματικούς που βαρύνονται με τις κατηγορίες της παράνομης εισόδου στη χώρα, της ηθικής αυτουργίας σε παράνομη πτήση και της εκτέλεσης παράνομης πτήσης στον ελληνικό χώρο, υποστηρίζουν ότι δεν έχουν την παραμικρή σχέση με το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία και ζητούν πολιτικό άσυλο για να μην επιστρέψουν στην πατρίδα τους.
Τούρκοι δημοσιογράφοι κάλυπταν τις εξελίξεις, ενώ τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας προχώρησαν σε ζωντανές συνδέσεις, με τους αξιωματικούς να μπαίνουν αμίλητοι, την ώρα που μια Τουρκάλα τρανσέξουαλ έδινε το δικό της σόου...
Στη θέα των 8 αξιωματικών, η Τουρκάλα τρανσέξουαλ άρχισε να φωνάζει συνθήματα εναντίον τους και να κουνάει την τουρκική σημαία που κρατούσε. ''Έχουμε εμπιστοσύνη στον Ερντογάν και στον Τσίπρα. Πρέπει και οι 8 να εκδοθούν στην Τουρκία'' φώναζε μεταξύ άλλων, με αστυνομικούς να τη συγκρατούν και τους 8 κατηγορούμενους να προχωρούν στα ενδότερα.  (newsit.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: