9.3.17

ΣΤΑ 95 ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ

Υπερήλικας αποκάλυψε στα 95 του πως είναι ομοφυλόφιλος
«Ποιος έχει ανάγκη έναν γέρο;» απάντησε όταν ρωτήθηκε εάν θα ήθελε ένα σύντροφο
newsbeast.gr, 6/3/2017
Είναι παντρεμένος εδώ και 67 χρόνια, έχει δύο παιδιά, πέντε εγγόνια και ένα δισέγγονο και πρόσφατα αποκάλυψε στην οικογένειά του ένα μεγάλο μυστικό που έκρυβε για πολλά χρόνια. Ο Roman, αποφάσισε στα 95 του χρόνια ότι έφτασε η ώρα να ανακοινώσει στην οικογένειά του ότι είναι ομοφυλόφιλος.
Η μεγάλη «βόμβα» έπεσε στη συνέντευξη που παραχώρησε πριν μερικούς μήνες στον YouTube blogger, Davey Wavey όπου ο ηλικιωμένος άντρας από το Λος Άντζελες, που επέζησε του Ολοκαυτώματος, ανέφερε ότι γνώριζε πως είναι γκέι από την ηλικία των 5 ετών, αλλά ζούσε με αυτό το μυστικό για πάνω από εννέα δεκαετίες. «Απλά τους είπα ανοιχτά ότι είχα γεννηθεί ομοφυλόφιλος...», σημείωσε ο Roman για το πώς μοιράστηκε το μυστικό του με την οικογένειά του.
«Τους είπα όλη την τραγωδία της ζωής μου και βρήκα κατανόηση. Φαντάζεσαι 90 χρόνια να ζεις μια κρυφή ζωή;», διερωτάται.
Ο Davey στη συνέχεια θέλησε να μάθει εάν τώρα που αποκάλυψε την αλήθεια, θα ήθελε να μοιραστεί το υπόλοιπο της ζωής του με έναν σύντροφο και η απάντηση ήρθε αυθόρμητα: «ναι». «Δε με ενδιαφέρει τι τύπος θα είναι. Δε κοιτάζω το πρόσωπο, αλλά την καρδιά. Κάποιον για να γύρεις στον ώμο του, που να σε νοιώθει...», είπε.
Ο ηλικιωμένος δε πιστεύει ότι θα βρει έναν τέτοιο σύντροφο σε αυτή την ηλικία και έπειτα από όλα αυτά τα χρόνια που έχασε. «Για να είμαι ειλικρινής, πραγματικά δεν έχω ανάγκη μια σωματική ή πνευματική επαφή. Αλλά θέλω να πάνω για ύπνο και να έχω δίπλα μου κάποιον που να είμαστε κοντά, όχι για κάποιο άλλο λόγο αλλά για να βεβαιωθώ ότι νοιάζεται, αυτό μόνο», είπε και απευθυνόμενος στον vlogger του εξήγησε πως «για σένα είναι εύκολο, εγώ είμαι ήδη πολύ γέρος. Ποιος έχει ανάγκη έναν γέρο;».
Ο Davey, μίλησε για την εμπειρία του στη βρετανική Mirror εξηγώντας την πολυπλοκότητα της κατάστασης του υπερήλικα. «Η ιστορία του Roman είναι πολύπλοκη. Από τη μία, είναι η θριαμβευτική ιστορία ενός 95χρονου που κατάφερε να αποκαλυφθεί- και αυτό αξίζει να το γιορτάσει κανείς. Από την άλλη, είναι βαθιά συναισθηματική και σίγουρα δύσκολη, διότι είναι μια ιστορία με χαμένες ευκαιρίες. Δε παύει να αναρωτιέσαι, ποια θα ήταν η ιστορία του, αν οι καταστάσεις ήταν διαφορετικές. Και φυσικά πρέπει να σκεφτείς και τη γυναίκα του μιας και αγαπούν βαθιά ο ένας τον άλλο- τόσο η ίδια όσο και ο Roman αξίζουν πάθος και σεξουαλική οικειότητα. Τα είχαν αυτά, παρά το γεγονός ότι ήταν γκέι. Δε ξέρω».


Δεν υπάρχουν σχόλια: