18.2.17

ΤΑ ΕΙΧΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ. ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ;

Είμαι ομοφυλόφιλος και τα είχα με παντρεμένο. Θέλω να το πω στη γυναίκα του, να το κάνω;

Είμαι ένας gay κοντά στα 30. Εδώ και μερικούς μήνες κοιμάμαι με έναν μεγαλύτερο άντρα παντρεμένο, ο οποίος έχει και ένα παιδί. Μου αρέσει πραγματικά και περνάγαμε πολύ καλά στην αρχή, αλλά ξεκίνησα να μην νιώθω καλά επειδή πρέπει να κρυβόμαστε, και επίσης νιώθω άσχημα για την γυναίκα του.
Το τελείωσα μαζί του, όταν ένα βράδυ η γυναίκα του και το παιδί έλειπαν εκτός πόλης και πήγαμε σπίτι του. Είδα όλες αυτές τις ευτυχισμένες φωτογραφίες, και ένιωσα άσχημα γιατί θα κοιμόμουν στο κρεβάτι της με τον άντρα της, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει. Είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι για το είδος του ανθρώπου με τον οποίο έβγαινα. Τον άκουγα να της λέει ψέμματα στο τηλέφωνο για το που βρισκόταν, ενώ εκείνη τη στιγμή έκανε σεξ μαζί μου. Δεν είμαι ο πρώτος με τον οποίο την έχει απατήσει και είμαι σίγουρος ότι δεν θα είμαι και ο τελευταίος.
Νιώθω την ανάγκη να της πω ποιος είναι, ώστε να φύγει από αυτόν τον ψεύτικο γάμο και να βρει την ευτυχία της σε κάποιον άλλο. Τι να κάνω; Βρίσκομαι σε δίλημμα, θέλω να αντιμετωπίσει τις συνέπειες όσων έχει κάνει αλλά σκέφτομαι ίσως καλύτερα να φύγω και να τους αφήσω σε αυτή την κατάσταση. Θα εκτιμούσα αν μου δίνατε κάποια συμβουλή.

Αγαπητέ φίλε,
Έχεις κάνει το σωστό με το να τελειώσεις αυτή τη σχέση, αλλά προσωπικά νιώθω ότι πρέπει να το αφήσεις εκεί. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να γνωρίζει και η ίδια ότι ο άντρας της ζεί διπλή ζωή, και να έχει επιλέξει να κάνει τα στραβά μάτια. Γνωρίζω ανθρώπους που έχουν βρεθεί σε αυτή την κατάσταση.
Αν δεν το ξέρει, ναι θα μπορούσες να πάρεις κάποιο είδος εκδίκησης με το να της το πείς – αν αυτό αναζητάς – αλλά θα διέλυες την ζωή της, και αυτό σίγουρα δεν θα σε έκανε να αισθανθείς καλύτερα.
Νιώθω ότι αυτός ο άντρας ζεί σε άρνηση, και παίρνει πολύ μεγάλα ρίσκα. Με το να σε καλεί να κάνετε σεξ σπίτι του, στο κρεβάτι που μοιράζεται με την γυναίκα του, είναι σαν να θέλει να τον ανακαλύψουν. Οπότε είμαι σίγουρη ότι κάποια στιγμή η γυναίκα του θα το μάθει, και εκείνος θα πρέπει να την αντιμετωπίσει.
Δεν έπρεπε να μπλέξεις με κάποιον παντρεμένο, αλλά θα πρέπει να συνεχίσεις και να μάθεις από αυτό, ώστε να μην ξαναβρεθείς στην ίδια θέση. Συγκεντρώσου στο να βρείς κάποιον ελεύθερο -υπάρχουν αρκετοί εκεί έξω. (singleparent.gr, 13/2/2017)

Δεν υπάρχουν σχόλια: