2.11.19

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ QUANTAS ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ

Ο Πρόεδρος της Qantas παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς του στο Σίδνεϊ
neoskosmos.com, 2/11/2019

Ο Πρόεδρος της Qantas Alan Joyce μαζί με τον σύντροφό του Shane Lloyd, 
αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας 
για την αναγνώριση των γάμων μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου το Νοέμβρο του 2017

Στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Σίδνεϊ, με θέα το λιμάνι Darling, ο Πρόεδρος της Qantas και ένθερμος υποστηρικτής των γάμων ομόφυλων ζευγαριών, Alan Joyce παντρεύτηκε τον από εικοσαετίας σύντροφό του, Shame Lloyd σε μια σοφιστικέ αλλά ταυτόχρονα χαλαρή τελετή.
Μεταξύ των 120 προσκεκλημένων, εκτός της οικογένειας και των φίλων του ζευγαριού, ήταν και μεγάλα ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου, όπως μέλη του Δ.Σ. της Qantas και ο πρώην γενικός κυβερνήτης Sir Peter Consgrove, ο οποίος μάλιστα έκανε κι ένα συμβολικό δώρο γάμου. Πρόσφερε στο ζευγάρι μία κορνιζαρισμένη φωτογραφία του τη στιγμή που υπογράφει το νόμο περί αναγνώρισης των γάμων ζευγαριών του ίδιου φύλου, κάτι που ο κ. Joyce σχολίασε στο λόγο του ως «πολύ ταιριαστό και ιδιαίτερο δώρο».
Ο γάμος έλαβε χώρα σχεδόν δύο χρόνια μετά το ιστορικό «Ναι» στην ψηφοφορία για την αναγνώριση των γάμων και ως εκ τούτου από τη λίστα των προσκεκλημένων δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα ονόματα βασικών στελεχών της εκστρατείας, όπως ο Tiernan Brady, ο ανεξάρτητος βουλευτής Alex Greenwich και η Elaine Czulkowski.
Τα μέλη της οικογένειας του Joyce – άλλα από το Σίδνεϊ και άλλα από την Ιρλανδία – έφτασαν πρώτα στη τελετή. Ανάμεσά τους ο αδελφός του, Anthony Joyce με τη σύζυγό του, Davida και τα παιδιά τους Luke, Laura και Eabha.
«Ο (Άλαν) ήταν ο κουμπάρος μου πριν από 20 χρόνια και μου έκανε τη ζωή κόλαση. Σήμερα θα πάρω το αίμα μου πίσω», δήλωσε χαριτολογώντας ο Anthony. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: