4.5.19

ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΣΑΓΙΩΡ

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης, ο γνωστός χορευτής της δεκαετίας του ’60 Τάκης Σαγιώρ όπου μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και ένα άγνωστο μέχρι τώρα περιστατικό με τη Ρένα Βλαχοπούλου, ενώ μίλησε και για τη σχέση του με την Μαίρη Λίντα. 
Ο Τάκης Σαγιώρ μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για την πολυτάραχη ζωή του, τον αυστηρό του πατέρα, τη φυγή από το πατρικό του σε ηλικία 15 ετών, την ομοφυλοφιλία, τον κοινωνικό ρατσισμό και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα του ως χορευτής. Παραδέχτηκε πως υπήρξαν άνθρωποι του θεάματος που του έκαναν ζημιά, αποκαλύπτοντας τους λόγους που η Ρένα Βλαχοπούλου του ζήτησε συγγνώμη λίγο πριν πεθάνει. 
Η αποκάλυψη για την Ρένα Βλαχοπούλου«Είμαι στο Θέατρο Ακροπόλ. Στο καμαρίνι της Ρένας Βλαχοπούλου και έπαιζαν χαρτιά εκείνη, ο Γιάννης Φλερύ, η Ρένα Ντορ και η Σπεράντζα Βρανά. Τότε, μια μάνα στο Αιγάλεω έσφαξε τον γιο της επειδή ήταν gay. Το συζητούσαν. Η Σπεράντζα Βρανά είπε: ‘Τραγικό!’. Η Ρένα Βλαχοπούλου είπε: «Καλά του ‘κανε, θα ‘κανα και εγώ το ίδιο!’. Ήταν η βραδιά που τσακώθηκε με τον Φλερύ που της είπε: ‘Είσαι μια επαρχιώτισσα!’. 
Μετά δεν ξανασυνεργάστηκαν», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Τάκης Σαγιώρ. Μπορεί, όπως είπε, η ίδια να τον βοήθησε στην αρχή της καριέρας του, αλλά στη συνέχεια έσπευσε να πει ότι στη συνέχεια του έκανε ζημιά και, μάλιστα, μετά από πολλά χρόνια του ζήτησε συγγνώμη. (zox.gr, 4/5/2019)

Δεν υπάρχουν σχόλια: