4.1.18

AMERICAN CRIME STORY. THE ASSASSINATION OF GIANNI VERSACE

Killer drama: Τρέιλερ για το «The Assassination of Gianni Versace»
Λήδα Γαλανού (flix.gr)
«Δεν θα επιτρέψω σ' έναν τιποτένιο να σκοτώσει τον εαυτό μου δύο φορές!» Το (υπέροχο) camp δεν έχει όρια στο «American Crime Story» για τη δολοφονία του Τζιάνι Βερσάτσε.
Στη νέα σεζόν του «American Crime Story» μετά το «The People v. O.J. Simpson» που τιμήθηκε με 9 Emmy, ο Ράιαν Μέρφι υπόσχεται μια εξτραβαγκάντσα πολυτελούς παρακμής. Η δεύτερη σεζόν της σειράς, με τον τίτλο «The Assassination of Gianni Versace» κι όλα τα είδη του θρήνου που αυτός συνεπάγεται, επικεντρώνεται στην υπόθεση δολοφονίας του ένδοξου, στα '90ς, σχεδιαστή μόδας Τζιάνι Βερσάτσε, κι όλα δείχνουν ότι έχει προοπτικές για απολαυστική τηλεόραση, αλλά και για γερές δόσεις από την παρακμιακή πολυτέλεια και το camp που τόσο αγαπά ο Μέρφι.
Ο νέος κύκλος, που θα προβληθεί από τις 17 Ιανουαρίου 2018, θα προσπαθήσει να ρίξει φως στο μυστήριο γύρω από το φόνο του διάσημου Ιταλού σχεδιαστή, τον Ιούλιο του 1997, από τον Αμερικανό serial killer, Αντριου Φίλιπ Κιουνάναν, ο οποίος σκότωσε τουλάχιστον πέντε άτομα μέσα σε διάστημα τριών μηνών, πριν αυτοκτονήσει οκτώ μέρες αργότερα. Η Πενέλοπε Κρουζ, ως κατάξανθη-μαύρη χήρα υποδύεται την Ντονατέλα Βερσάτσε, ο Εντγκαρ Ραμίρεζ κρατά, εξαιρετικά απ' ό,τι φαίνεται, το ρόλο του Τζιάνι, ο Ρίκι Μάρτιν αποκαλύπτεται ξανά, ως Αντόνιο Ντ' Αμίκο, εραστής του Βερσάτσε που βρήκε και το πτώμα του, ενώ ο Ντάρεν Κρις ενσαρκώνει τον Κιουνάναν στον οποίο, όπως τουλάχιστον φαίνεται από το τρέιλερ της σειράς, πέφτει κι η μεγαλύτερη έμφαση.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του «American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace» κι ας ευχηθούμε η σειρά να είναι ένα νέο «The People v. O.J. Simpson», με ατάκες και ρούχα αντάξια του «Feud»! Πρεμιέρα στις 17/1/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια: