8.12.17

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ 2018 - 7β. GREEKS COME TRUE



Calendar 2018 - Greeks come true
photographer: Vangelis Kyris



Το Greeks Come True γεννήθηκε με απώτερο σκοπό να ξανασυστήσει την έννοια του Ελληνικού ανδρικού κάλλους στο παγκόσμιο κοινό. 
Ανάμεσα τους επαγγελματίες αθλητές αλλά και αληθινοί άνδρες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, όλοι έτοιμοι να αφεθούν μπροστά στον φακό του Βαγγέλη Κύρη, του θρυλικού φωτογράφου, παγκοσμίως γνωστού για το μοναδικό του έργο που συνδυάζει εικόνες και στοιχεία από το παρελθόν με μια σύγχρονη και καινοτόμα αισθητική για ένα καλλιτεχνικό αποτέλεσμα που σαγηνεύει και δίνει περεταίρω τροφή για σκέψη και συζήτηση. Στις σελίδες του φετινού Ημερολογίου θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε την ιδιαίτερη καθημερινότητα τους σε ένα αυθεντικό πύργο του Σαρωνικού που χρονολογείται από το 18ο αιώνα. 
Γυμνά σώματα, χωρίς καμία λογοκρισία, μπλέκονται μέσα σε τοπία που πλέον ανήκουν σε μιαν άλλη εποχή. Με τρόπο περίτεχνο, σχεδόν ποιητικό, ο Κύρης καταφέρνει να αποτυπώσει σε κάθε φωτογραφία το δικό του όραμα για το Ελληνικό ανδρικό κάλλος και μαζί να μας προσφέρει μια πληθώρα συναισθημάτων που σίγουρα θα εκπλήξουν ακόμα και όσους πιστεύουν πως τα είχαν δει όλα τη πρώτη φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: