10.12.14

ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΓΗ ΚΤΙΡΙΟΥ

Τζιχαντιστές πέταξαν ομοφυλόφιλο από τη στέγη κτιρίου 
ΑΠΕ-ΜΠE, 9-12-2014
Το Ισλαμικό Κράτος έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα φωτογραφίες που απεικονίζουν τζιχαντιστές να ρίχνουν από τη στέγη ενός κτιρίου έναν άνδρα τον οποίο κατηγορούσαν για ομοφυλοφιλία, τον οποίο κατόπιν λιθοβόλησαν, σύμφωνα με την ίδια την οργάνωση. «Το ισλαμικό δικαστήριο της περιοχής Αλ Φουράτ αποφάσισε ότι ένας άνδρας που είχε επιδοθεί σε πράξεις σοδομισμού έπρεπε να ριφθεί στο κενό από το υψηλότερο σημείο της πόλης και κατόπιν να λιθοβοληθεί μέχρι θανάτου», επισημαίνεται σε μία ανακοίνωση που αναρτήθηκε μαζί με τις φωτογραφίες σε ιστοτόπους τζιχαντιστών. 
Σε μία από τις φωτογραφίες οι τζιχαντιστές ρίχνουν στο κενό έναν άνδρα, ομοφυλόφιλο σύμφωνα με τους ίδιους, από τη στέγη ενός διώροφου κτιρίου σε άγνωστη τοποθεσία. Μια άλλη φωτογραφία δείχνει τον άνδρα να κείτεται στο έδαφος. Στα τέλη Νοεμβρίου, το Ισλαμικό Κράτος είχε εκτελέσει δια λιθοβολισμού δύο νεαρούς άνδρες που κατηγορούσε για ομοφυλοφιλία στην επαρχία Ντέιρ Εζόρ, στην ανατολική Συρία.

1 σχόλιο:

gay super hero είπε...

Αν μετά τους αποκεφαλισμούς ξεκίνησαν να χρησιμοποιούν και τις εκτελέσεις ομοφυλόφιλων για λόγους δημοσιότητας, τα πράγματα είναι πολύ άσχημα. Αλίμονο στους ανθρώπους που μένουν εκεί...