24.11.14

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣΣάλος με παιχνίδι που επιτρέπει στους χρήστες να κυνηγούν και να δολοφονούν γκέι!
"Θρυλικό παιχνίδι, όπου είσαι κυνηγός και η αποστολή σου είναι να σκοτώσεις όσο περισσότερους ομοφυλόφιλους μπορείς ή να ξεφύγεις από αυτούς και να περάσεις στο επόμενο επίπεδο"
Skai.gr, 24-11-2014
Σάλο και αηδία έχει προκαλέσει στο εξωτερικό το ψηφιακό παιχνίδι για κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό σύστημα Android, που επιτρέπει στους χρήστες να κυνηγούν και να δολοφονούν γκέι άνδρες(!)
Το ψηφιακό παιχνίδι, αναρτήθηκε την Κυριακή στο διαδικτυακό κατάστημα της Google από το στούντιο App Day, και μετά τον δικαιολογημένο σάλο o κολοσσός του διαδικτύου το αφαίρεσε. Παρόλαυτα, «κατέβηκε» σε κινητές συσκευές Αndroid 10.000 φορές!
Οι χρήστες/παίκτες του παιχνιδιού ανταμείβονται με... βαθμούς όταν πυροβολούν με ευστοχία γκέι άνδρες, ενώ αν ένας ομοφυλόφιλος καταφέρει να τους πιάσει βγαίνει το μήνυμα: «θα σού κάνουν ό,τι θέλουν»...
Σημειώνεται ότι το επίμαχο παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει από το 2009 στο διαδίκτυο, ενώ ήταν διαθέσιμο στο Google Play έως το πρωί.
Η αποτρόπαιη περιγραφή του είχε ως εξής: «Δημοφιλές παιχνίδι κυνηγιού γκέι τώρα στο Android. Παίξε και μην είσαι γκέι! (
Play and do not be gay!)».
«Θρυλικό παιχνίδι, όπου είσαι κυνηγός και η αποστολή σου είναι να σκοτώσεις όσο περισσότερους ομοφυλόφιλους μπορείς ή να ξεφύγεις από αυτούς και να περάσεις στο επόμενο επίπεδο. Οι ομοφυλόφιλοι μπορεί να κρύβονται στους θάμνους και μπορούν απροσδόκητα να σε πιάσουν. Θυμήσου! Όταν σε πιάσουν θα σού κάνουν ό,τι θέλουν»...Δεν υπάρχουν σχόλια: