26.4.17

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ - 26/4/2017




Ο ένας ύστερα από τον χωρισμό μοιράζεται με άλλον συνάδελφό του το ίδιο πλατό και το ίδιο κρεβάτι
Στα μαχαίρια γνωστοί gay παρουσιαστές
Κάποτε ζούσαν έναν έρωτα τρελό, τώρα κάνουν «πόλεμο»! Gay ζευγάρι γνωστών παρουσιαστών χώρισε ύστερα από πέντε χρόνια θυελλώδους σχέσης και έβγαλε... τα μαχαίρια! Οι δύο άντρες εργάζονται σε εκπομπές μεγάλων καναλιών, αλλά σε διαφορετικό πόστο, ωστόσο είναι και οι δύο ιδιαίτερα αναγνωρίσιμοι στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό.
Ο νησιώτης παρουσιαστής εργάζεται μπροστά από τις κάμερες, έχοντας πάντοτε καλό ρεπορτάζ και ακαταμάχητο χαμόγελο, ενώ ο πρώην σύντροφός του (τέως συμπαρουσιαστής σε εκπομπές) δουλεύει backstage, σε θέση «κλειδί» τηλεοπτικού σταθμού.
Ο δεσμός των δύο γοητευτικών 40άρηδων πήρε τέλος πριν από μερικούς μήνες, ύστερα από πέντε χρόνια εκρηκτικού ειδυλλίου, το οποίο ήταν γνωστό στα δημοσιογραφικά στέκια, αλλά και στον χώρο του θεάματος.
Η «διαρροή» της σχέσης τους είχε γίνει από τον νεότερο σε ηλικία παρουσιαστή, ο οποίος, ζώντας έναν έρωτα όλο τρέλα, ένιωσε την ανάγκη να ανακοινώσει τις σεξουαλικές προτιμήσεις του τόσο στην οικογένειά του όσο και στον τότε επαγγελματικό περίγυρό του. Ο ντόρος που προκλήθηκε από τις ανακοινώσεις του δεν τον πτόησε καθόλου, αφού ο gay παρουσιαστής είχε την αμέριστη στήριξη του συντρόφου του.
Ομως και ο άλλος, ο πιο ζωηρός της σχέσης, ο οποίος ποτέ δεν έκρυψε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του, ζούσε στον έβδομο ουρανό. Ενιωθε κολακευμένος που είχε δεσμό με επώνυμο πρόσωπο και έναν τόσο γοητευτικό και ευγενικό άντρα. Γι’ αυτό και όταν πριν από μερικούς μήνες επήλθε ο χωρισμός τους «φόρεσε» μαύρες πλερέζες και αδυνατούσε να πιστέψει πως τον έχασε για πάντα.
Μετεγγραφή σε μεγάλο κανάλι
Ετσι, αποφάσισε να παίξει το τελευταίο του χαρτί για να επιστρέψει στην αγκαλιά του. Με τη δύναμη ισχύος που διατηρεί στα ΜΜΕ, έβαλε λυτούς και δεμένους και κατάφερε να πετύχει τη μετεγγραφή του πρώην του σε μεγαλύτερο κανάλι. Δεν είχε υπολογίσει, όμως, τις συνέπειες αυτής της κίνησης, και εκεί που περίμενε ότι το πρώην αμόρε του θα γύριζε γονατιστό και ευγνώμον, αυτό ερωτεύθηκε κεραυνοβόλα άλλον παρουσιαστή, με τον οποίο μοιράζεται φέτος το ίδιο πλατό, αλλά και το ίδιο κρεβάτι!
Το νέο ζευγάρι δεν κυκλοφορεί μαζί, αν και θα μπορούσε άνετα, λόγω της συνεργασίας του. Και οι δύο, όμως, γνωρίζουν καλά πως ένα... λάθος φωτογραφικό κλικ θα μπορούσε να γίνει αφορμή για να ξεσπάσει τρελό κουτσομπολιό.
Επίσης, δεν επιθυμούν να δίνουν λαβές σχολιασμού στον παρουσιαστή που έμεινε «μπουκάλα» και τρώει τα... σίδερα!
Σήμερα οι δύο πρώην είναι στα «κάγκελα», καθότι τα τηλεοπτικά προγράμματα όπου εργάζονται προβάλλονται την ίδια ώρα, σε διαφορετικούς σταθμούς και ο ανταγωνισμός τους είναι μεγάλος.
Τα νούμερα τηλεθέασης έχουν μετατραπεί σε προσωπική υπόθεση και, παρότι δεν είναι τα πρώτα «βιολιά» στις εκπομπές τους, ο ανταγωνισμός μεταξύ τους έχει χτυπήσει κόκκινο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: