23.5.08

Η ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ JODIE

Image Hosted by ImageShack.us
.
Σύμφωνα με τον National Enquirer που πρώτος δημοσιοποίησε τις πληροφορίες για τον χωρισμό της Jodie Foster και της Cydney Bernard φαίνεται ότι αιτία γι’ αυτόν είναι μια άλλη γυναίκα, η σεναριογράφος και παραγωγός Cynthia Mort, επίσης μέχρι τώρα σε σταθερή, μακροχρόνια σχέση με την ηθοποιό Melanie Mayron και με δυο παιδιά, όπως άλλωστε και η Jodie με την Cydney.
Λέγεται ότι οι δυο γυναίκες γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας The Brave One το 2006 αλλά η σχέση τους σοβάρεψε μόλις τον τελευταίο χρόνο. Όπως όμως φαίνεται παρα-σοβάρεψε και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, καθώς όλο το Χόλιγουντ μοιάζει να περιμένει στη γωνία με το τουφέκι την πάντα διακριτική Jodie. Να δούμε λοιπόν αν θα καταφέρει να χειριστεί τον χωρισμό και τα παρεπόμενά του με τη γνωστή της αξιοπρέπεια.
Προς το παρόν φίλοι που «γνωρίζουν» υποστηρίζουν ότι δεν σκοπεύει να διακινδυνεύσει την οικογενειακή γαλήνη των γιων της, του Charles και του Kit, εγκαταλείποντας την οικογενειακή εστία. Στο μέλλον όμως;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το κακό είναι ότι προσπαθούσε επίμονα τόσα χρόνια να κρύψει τη σχέση της κυρίως από το mainstream, straight κοινό της (οι υπόλοιποι λίγο πολύ το ξέραμε) και με αυτό που έγινε της έκαναν για τα καλά outing παντού. Μάλλον όχι αυτό που θα ήθελε... Τεσπά, κρίμα, είναι άσχημο μία σχέση τόσο ετών με παιδιά να καταλήγει έτσι.

Τελευταίο (θα το πω δεν αντέχω). Με το που διάβασα ότι χώρισε η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι έφταιγε άντρας (και πολύ λυπήθηκα). Το μόνο θετικό είναι ότι η Jodie δεν αλλαξοπίστησε και παραμένει υπέροχη φαντασίωση για κάθε σωστή λεσβία/bi.

Αγγελική

erva_cidreira είπε...

Αχ, την έχουμε αδικήσει τόσο πολύ την Jodie όλοι μας...
Φαντάσου ότι δεν την είχαμε καν ικανή να ερωτευθεί με πάθος και να τα τινάξει όλα στον αέρα. (Εντάξει, με τον δικό της πάντα τρόπο)
Υποθέσαμε τα πάντα ως αιτία του χωρισμού της, εκτός από τον έρωτα.