7.9.13

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΑΙΝ ΝΤΕΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ

Σάλος με τις δηλώσεις του Alain Delon για τους gay! 
gossip-tv.gr, 7-9-2013
Με μια δήλωση κατά των ομοφυλόφιλων τάραξε τη διεθνή κοινή γνώμη ο Alain Delon. 
«Λυπάμαι που το λέω, αλλά δεν υπάρχει πια σεβασμός. Δεν έχω τίποτα ενάντια στους ομοφυλόφιλους που έχουν σχέση, όμως εμείς οι άντρες είμαστε γεννημένοι για να αγαπάμε τις γυναίκες», δήλωσε πρόσφατα στη γαλλική τηλεόραση σχολιάζοντας το νέο νόμο της χώρας του που επιτρέπει σε ζευγάρια ομοφυλοφίλων να παντρεύονται και να υιοθετούν παιδιά.

1 σχόλιο:

gay super hero είπε...

Τα ίδια και χειρότερα είχε πει στις 20 Ιουλίου στο περιοδικό του Figaro, αλλά για κάποιο λόγο μόνο τώρα ασχολήθηκαν τα διεθνή media:

"Το βρίσκω πολύ σοβαρό όταν κάποιοι υπονοούν πως το να έχεις σχέση με άτομο διαφορετικού φύλου ή του ίδιου φύλου είναι το ίδιο πράγμα! Δεν είμαι κατά του γάμου των γκέι, ας πάνε στα κομμάτια, δεν με ενδιαφέρει. Όμως εδώ μιλάμε για την υιοθεσία παιδιών. Θα μου πουν ότι πρέπει να προσαρμοστώ με το πνεύμα της εποχής. Ε λοιπόν δεν μ'αρέσει καθόλου αυτή η εποχή που έχει μετατρέψει το παρά φύσιν σε κάτι τετριμμένο. Ας με πουν παλιομαλάκα, εμένα αυτό με σοκάρει."

http://yagg.com/2013/07/20/alain-delon-sur-le-mariage-pour-tous-je-vis-tres-mal-cette-epoque-qui-banalise-ce-qui-est-contre-nature/

Συμβουλές πατρότητας από τον άνθρωπο που δεν αναγνώρισε ποτέ τον γιο που έκανε με τη Nico: Οι γονείς του αποφάσισαν να μεγαλώσουν αυτοί τον εγγονό τους κι εκείνος τους αποκήρυξε...