29.9.13

ΓΚ. ΜΠΑΡΙΛΑ: Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΟΙ ΓΚΕΪ ΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ

 «Οι γκέι ας φάνε άλλα μακαρόνια»!
Καταιγισμό αντιδράσεων προκάλεσε σχόλιο του προέδρου γνωστής εταιρείας ζυμαρικών που θεωρήθηκε απαξιωτικό για τους ομοφυλόφιλους. 
sport-fm.gr, 27/9/2013
Ο Γκουϊντο Μπαρίλα, ισχυρός άνδρας και πρόεδρος του Δ.Σ της εταιρείας που φέρει το όνομά του, προκάλεσε μεγάλα προβλήματα στο προϊόν του αποκλείοντας ουσιαστικά ένα κομμάτι δυνητικών πελατών.
Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο κ. Μπαρίλα είπε ορθά-κοφτά: «Η εταιρεία μας συμπαθεί την παραδοσιακή οικογένεια. Επομένως, δεν πρόκειται να δείτε ομοφυλόφιλους στις διαφημίσεις μας. Και εάν αυτό δεν τους αρέσει, μπορούν πάντα να προτιμήσουν τα ζυμαρικά κάποιου άλλου»!
Οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν ήταν τόσο έντονες που από το βράδυ της Τετάρτης μέχρι σήμερα, η εταιρεία αναγκάστηκε να προχωρήσει σε τρεις διευκρινιστικές ανακοινώσεις προσπαθώντας να «μπαλώσει» την κατάσταση.
Τελικά, το μόνο που κατάφερε ήταν να ξεσηκωθούν εναντίον του και οι γυναίκες, όπως θα διαπιστώσετε από το περιεχόμενο της παρακάτω δήλωσης: «Σχετικά με όσα ακούστηκαν χθες, απολογούμαι εάν τα λόγια μου δημιούργησαν κάποια διαμάχη, παρερμηνεύθηκαν ή πλήγωσαν τις ευαισθησίες ορισμένων ατόμων. Στη συγκεκριμένη συνέντευξη απλά ήθελα να τονίσω τη σημασία και τον κεντρικό ρόλο της γυναίκας στην οικογένεια».
Αυτή η ατάκα σχετικά με το ρόλο της γυναίκας θεωρήθηκε σχόλιο άκρως σεξιστικό και πλέον ο σιορ Μπαρίλα οφείλει να αρχίσει να ζητά συγνώμες δεξιά κι αριστερά αν δεν θέλει τα προϊόντα του να απευθύνονται αποκλειστικά σε «μάτσο» άντρες που –μεταξύ μας- δύσκολα μπορεί να τους φανταστεί κανείς να παλεύουν με σάλτσες, μακαρόνια και σουρωτήρια στην κουζίνα! 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κριμα. Γιατι ηταν τα καλυτερα ζυμαρικα στην ελληνικη αγορα.

Ανώνυμος είπε...

Τα καλύτερα είναι ευτυχώς τα Μέλισσα!