21.7.13

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ (;). Ο ΚΑΡΛΟΣ, ΤΟ "ΤΣΑΚΑΛΙ", ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΣΕ ΓΑΜΟ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΩΝ

Ο Κάρλος το «Τσακάλι» κουμπάρος σε γάμο ομοφυλόφιλων βαρυποινιτών
iefimerida.gr, 20/7/2013
Το γύρο του κόσμου κάνει μια ενδιαφέρουσα είδηση που έρχεται από τις φυλακές Πουασί στο Παρίσι όπου κρατείται ο διαβόητος βομβιστής, Κάρλος, ο οποίος εμφανίστηκε ως μάρτυρας στον πολιτικό γάμο δύο ομοφυλόφιλων βαρυποινιτών.
Οι Αλφρέντο Στρανιέρι και Ζερμαίν Γκεφέ, αμφότεροι καταδικασμένοι για ανθρωποκτονίες, αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου και, σύμφωνα με τους υπόλοιπους καλεσμένους στο γάμο, μάρτυρας ήταν το περίφημο «Τσακάλι».
Ο Στρανιέρι έχει καταδικαστεί σε ισόβια για το φόνο τεσσάρων ανθρώπων, ενώ ο Γκεφέ εκτίει ποινή 30 ετών, καθώς είχε δολοφονήσει, αποκεφαλίσει και τεμαχίσει ένα άνδρα, ενώ η τελετή πραγματοποιήθηκε από τον επικεφαλής της φυλακής, Φρεντερίκ Μπερνάρ.
Εκείνο, ωστόσο, που προκαλεί εντύπωση στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης είναι η παρουσία στο γάμο του κωμικού Νιτεντονέ Μπάλα Μπάλα, κάτι που κάνει αρκετούς να υποψιάζονται ότι ίσως και να πρόκειται για σκηνοθετημένη τελετή ώστε να προκαλέσουν το κοινό αίσθημα.
Υπενθυμίζεται ότι ο γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων νομοθετήθηκε πριν από μερικούς μήνες στη Γαλλία εν μέσω οργισμένων αντιδράσεων και βίαιων επεισοδίων.
Ο γνωστός κωμικός, μάλιστα, εμφανίστηκε στην τελετή ντυμένος με ένα νυφικό προκαλώντας αίσθηση.
Οπως μεταδίδει η huffington post δεν είναι η πρώτη φορά που ο 56χρονος Στρανιέρι και ο 45χρονος Γκεφέ απασχολούν την επικαιρότητα, καθώς, εκτός από τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει, είχαν στείλει το 2011 γράμμα στην πολιτικό Ρασίντα Ντατί με το οποίο ισχυρίζονταν ότι ήταν και οι δύο πατέρες του παιδιού της κάτι που τους επέφερε ακόμη μερικούς μήνες φυλάκισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: