23.9.10

ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΑΝΔΡΕΣ, ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ, ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΙΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΤΟΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ


According to a survey of more than 10,000 males by the web site HealthyStrokes.com in the second half of 2007, the average male rated masturbation 8.02 on a scale of 1 to 10 and intercourse 8.82. In fact, a majority of males -- 51 percent -- gave intercourse a 10.
Only 17 percent of males gave masturbation a higher rating.
In a separate question in the same survey, sexually experienced males were asked whether they thought intercourse or masturbating was more fun. 76 percent preferred intercourse and only 24 percent preferred masturbation.
One's sexual preference makes a big difference in that question. These are the percent finding intercourse more fun, broken down by sexual preference:
Exclusively heterosexual, 84 percent
Mostly heterosexual, 69 percent
Bisexual, 53 percent
Mostly gay, 41 percent
Exclusively gay, 44 percent
Confused, 44 percent

6 σχόλια:

gay super hero είπε...

Δεν λέει ότι τον βρίσκουν "πιο απολαυστικό". Λέει ότι τον βρίσκουν πιο απολαυστικό σε σχέση με τη συνουσία. 'Η για να είμαι πιο ακριβής δηλώνουν σε μικρότερα ποσοστά ότι βρίσκουν τη συνουσία απολαυστικότερη από τον αυνανισμό σε σχέση με τους ετεροφυλόφιλους.

Γεγονός που εξηγείται αν σκεφτεί κανείς πόσο περισσότερο "φορτισμένη" υπόθεση ψυχολογικά, κοινωνικά και πρακτικά είναι η συνουσία μεταξύ αντρών σε σχέση με την ετεροφυλική συνουσία. Και πόσο περισσότερο καταπιέζονται οι ομοφυλόφιλοι ως προς την έκφραση της σεξουαλικότητάς τους σε σχέση με τους ετεροφυλόφιλους.

erva_cidreira είπε...

Ωραία!
Κάνε μου, τώρα, τίτλο αυτό το "σεντόνι". :)

gay super hero είπε...

Μα τον έβγαλα ήδη :-)

"Η συνουσία πιο φορτισμένη υπόθεση για τους γκέι άντρες σύμφωνα με έρευνα"

Ανώνυμος είπε...

Αυτό εξηγείται πολύ εύκολα. Οι σεξουαλικές σχέσεις των straight έχουνε αναγκαστικά σα βάση το ερωτικό συναίσθημα. Λίγες γυναίκες λειτουργούνε αποκλειστικά σεξουαλικά και οι straight μαζί με τη σεξουαλική τους επιθυμία θα ικανοποιήσουνε και τα συναισθήματα τους. Αυτό είναι πολύ καλό κίνητρο για να πάνε να βρούνε τη γυναίκα. Οι gay επειδή οι περισσότεροι βασιζόμαστε στο τυχαίο να βρούμε κανένα για σεξουαλική εκτόνωση βαριόμαστε. Γιατί να ψάχνουμε για κάτι που δε θα έχει συνέχεια?. Αντί να τρέχουμε στο άγνωστο κάνουμε το εύκολο και το ξεκούραστο. Άμα είναι και χειμώνας κάθεσαι αναπαυτικά στη ζέστη σου και αυνανίζεσαι ωραία-ωραία αντί να ντύνεσαι και να ψάχνεις για κανένα άγνωστο μέσα στο κρύο. Συμφωνείτε?

erva_cidreira είπε...

Επίσης θα μπορούσε να πει κανείς ότι:
Οι ομοφυλόφιλοι είναι πιο απενοχοποιημένοι σε σχέση με τον αυνανισμό.
Έχουν καλύτερη σχέση με το σώμα τους.
Δεν αναζητούν την ερωτική επιβεβαίωση από τον άλλον.
Καθορίζουν σε μικρότερο βαθμό της πρακτικές τους από τα πρότυπα ορθής σεξουαλικότητας.
κλπ., κλπ.
'Ομως όλα αυτά είναι ερμηνείες.
Κι ένα ζήτημα είναι τα ευρήματα μιας έρευνας κι άλλο, διαφορετικό, οι πιθανές, κι απίθανες, ερμηνείες τους.
Ή όχι;

gay super hero είπε...

"Οι σεξουαλικές σχέσεις των straight έχουνε αναγκαστικά σα βάση το ερωτικό συναίσθημα."

Γι' αυτό οργιάζει η πορνεία και το trafficking;


"Οι ομοφυλόφιλοι είναι πιο απενοχοποιημένοι σε σχέση με τον αυνανισμό."

Kαι γι αυτό δηλώνουν σε μεγαλύτερο βαθμό ότι τον προτιμούν από η συνουσία; Δηλαδή όποιος δηλώνει ότι προτιμά τη συνουσία αναζητάει επιβεβαίωση από τον άλλο και έχει άσχημη σχέση με το σώμα του; Αν έχει άσχημη σχέση με το σώμα του τότε γιατί δεν έχει πρόβλημα να το δείχνει σε άλλους;

Η έρευνα δεν εξετάζει τη σχέση των ερωτώμενων με τον αυνανισμό (απενεχοποιημένη ή όχι) αλλά πως τον βαθμολογούν σε σχέση με τη συνουσία. Σύμφωνοι, οι ετεροφυλόφιλοι μπορεί να βλέπουν πιο ενοχικά τον αυνανισμό καθώς υποδηλώνει ότι είναι σεξουαλικά "αποτυχημένοι". Από την άλλη οι ομοφυλόφιλοι μπορεί να βλέπουν ενοχικά την πρωκτική συνουσία για τους πολύ γνωστούς λόγους κοινωνικής απαξίας και προκατάληψης σε βάρος των ομοφυλόφιλων που δεν χρειάζεται να αναλύσω.