24.9.10

ΜΕΞΙΚΟ 1810 - 2010. ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΟΥ

******


.
Θέλω και τη μαμά σου [Y tu mamá también (2001)]
Ο Χούλιο και ο Τένοκ, δυο δεκαεφτάχρονοι κολλητοί φίλοι, προετοιμάζονται για τις διακοπές της ζωής τους. Τους δίνεται η ευκαιρία να ταξιδέψουν σε μια μαγευτική παραλία του Μεξικού μαζί με μια πανέμορφη εικοσιοχτάχρονη Ισπανίδα, τη Λουίζα.
Η σαγηνευτική κοπέλα είναι σύζυγος του ξαδέλφου του Τένοκ. Κατά τη διάρκεια ενός γαμήλιου πάρτι ο Χούλιο και ο Τένοκ προτείνουν στη Λουίζα να τους ακολουθήσει στο εξωφρενικό ταξίδι τους. Η πανέμορφη Ισπανίδα, χωρίς να το σκεφτεί, παίρνει την απόφαση να φύγει μαζί τους, θέλοντας να ζήσει μια περιπέτεια και τότε αρχίζει το πρόβλημα για τους δυο φίλους.
Οι δυο έφηβοι, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, διαπιστώνουν ότι πέρα από τη βαθιά τους φιλία μοιράζονται και το ίδιο ερωτικό ενδιαφέρον.
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Είναι η πρώτη φορά που πρέπει να διεκδικήσουν και έτσι η φιλία τους δοκιμάζεται. Οι δυο φίλοι στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν το πανέμορφο θηλυκό, χάνουν τόσο ο ένας τον άλλο, όσο και την ίδια τη Λουίζα.
Ο Αλφόνσο Κουαρόν σκηνοθέτης του «Μεγάλες προσδοκίες», επιστρέφει στην πατρίδα του, το Μεξικό, αυτή τη φορά κινηματογραφεί μια ερεθιστική ερωτική ιστορία με πρωταγωνιστές δυο εφήβους λίγο πριν την ενηλικίωσή τους. Μέσα από την εφηβική ανεμελιά της ταινίας ο Κουαρόν εξερευνά τις σχέσεις των δυο φύλων, τη φιλία και την αξία της ζωής. (rizospastis.gr)

Δείτε το «καυτό» φινάλε της ταινίας εδώ:
http://tu.tv/videos/y-tu-mama-tambien-pelicula-completa-10

Δεν υπάρχουν σχόλια: